crossword clues wordscapes daily puzzle wordscapes daily puzzle Wordscapes Dawn Answers Sail 7 wordscapes Range 7 wordscapes Mystic words daily puzzles
1 DECEMBRIE 2018 ÎN ORAȘUL PUCIOASA – Columna TV
Home / Stiri / Administratie / 1 DECEMBRIE 2018 ÎN ORAȘUL PUCIOASA

1 DECEMBRIE 2018 ÎN ORAȘUL PUCIOASA

O capsulă a timpului cu mesaje pentru anul 2118 a fost amplasată în Parcul Central din orașul Pucioasa în Ziua de 1 decembrie 2018 într-un cadru emoționant prilejuit de manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri.

1 DECEMBRIE 2018 ÎN ORAȘUL PUCIOASA

Uploaded by Columna TV on 2018-12-04.

Locuitorii orașului au participat cu mic cu mare la manifestările prilejuite de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri 1 decembrie 2018.

Discursuri emoționante au fost rostite de oficialități la Monumentul Eroilor din localitate care păstrează vie memoria celor 134 de ostași din Pucioasa și satele din jur, căzuți pe câmpurile de luptă din Primul Război Mondial.
Un recital sensibil și plin de speranță pentru viitorul orașului dar și al țării au oferit copiii extrem de talentați din orașul Pucioasa care s-au ridicat și de data aceasta la înălțimea semnificației acestui moment.
Manifestările au continuat la Pucioasa pe parcursul întregii zile cu expoziții cu tematică istorică, spectacole și la ceas de noapte, retragerea cu torțe.

About columnatv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*