wort guru Lösung wordscapes daily puzzle wordscapes answers Wordscapes Arid Answers Rock 16 wordscapes Fall 16 wordscapes Mystic words answers
Contact – Columna TV
Home / Contact

Contact

columnamic

* SILVIA CIOBANU – MANAGER – 0751.296.600
– tel.0245/640.058/fax: 0245/640.324
– email: columnatv@yahoo.com, columnatv@gmail.com

6 comments

 1. Ciobanu Andrei

  Buna ziua am o problema cu poltia de fiecare data cand ma duc la iei ma ia in ras si nu fac nimic sa rezolve ceva injura dracuie si pe deasupra mai ia si mita. Va rog faceti ceva

 2. Buna ziua , nu vreti sa veniti , si in orasul Pucioasa , in cartierul Miculesti , e un sat de fapt , sa vedeti ce prapad fac porcii mistreti la culturile de porumb , de pe malul bizdidelului, asa se intampla si in satul Bela tot cartier al orasului Pucioasa . Poate daca filmati se mai autosesizeaza cineva , ca avem un primar sa il pui in foc asa de bun e .

 3. Mirica iuliana

  Buna seara! Îmi pare foarte rau sa ca trebuie sa va las acest mesaj dar consider ca este necesar si poate pe viitor luati măsuri. Asta seara copilul meu a fost invitat sa cânte in una din emisiuni dar nu s a mai putut din cauza timpului prost gestionat de Dvs., evident. Domnilor, copii ăștia au așteptări, nu vin acolo pt ca nu au cu ce sa-si umple timpu. Poate ca sunt părinți care fac eforturi pt. a-si aduce copii acolo, la asta v ați gândit? Sa va fie rusine pt modul in care a ti procedat.

 4. Buna ziua,

  Va rog sa faceti cumva sa se afle ca si in Targoviste sunt ANL care sunt inchiriate la alti oameni de catre chiriasii de drept, sau in care chiriasii de drept nu locuiesc. Mergeti seara si vedeti ca nu e nici o lumina si nici o miscare in multe locuinte ANL. In alte locallitati Asistenta Sociala a luat masuri si asa s-au eliberat multe ANL-uri nelocuite de fapt. Noi nu meritam ANL? ANL-ul este facut sa stea gol sau ca sa fie subinchiriat???

  Va multumesc!

 5. Ionel Cristian

  Bună seara, va rog frumos sa faceți o investigație și sa difuzați dezordinea ce se produce la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor de la Târgoviște.
  Este o nesimțire totala pentru programarea la examenul auto practic pentru categoria B programarile au ajuns în august iar pentru categoria C E sa ajuns astăzi la data de 24 iulie.
  Procedura e în felul următor căci categoriile C E se dau pe rand iar cu tot cu școala durează pana la un an, nu e posibil asa ceva, și ei nu întreprind nimic. Pentru categoria C E se da examenul doar odata pe săptămână chiar dacă se vede clar ca nu se reușește. O nesimțire totala în soluționarea problemei.
  Va mulțumesc.

 6. Buna ziua! Am o problema cu un post incompetent de televiziune ce ne-a chemat copiii la 10 fara un sfert, iar acestia asteapta deja de 2 ore. Va rog sa faceti aceaata poveste publica pentru ca astfel de lipsa de respect sa nu se mai repete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*