Word crossy answers wordscape daily wordscape Wordscapes White Answers Frond 1 wordscapes Polar 1 wordscapes Mystic words daily puzzles
O nouă restaurare la Curtea Domnească din Târgoviște -Autoritățile județului lucrează și la realizarea unui proiect major ce vizează circuitul capitalelor! – Columna TV
Home / Stiri / Administratie / O nouă restaurare la Curtea Domnească din Târgoviște -Autoritățile județului lucrează și la realizarea unui proiect major ce vizează circuitul capitalelor!

O nouă restaurare la Curtea Domnească din Târgoviște -Autoritățile județului lucrează și la realizarea unui proiect major ce vizează circuitul capitalelor!

Curtea Domnească din Târgoviște va intra într-o nouă mare restaurare! De ziua Internațională a Patrimoniului Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a dat vestea bună pentru dâmbovițeni. Proiectul în valoare de aproape 20 de milioane de lei, depus de Consiliul Județean Dâmbovița este ca și aprobat în condițiile întrunirii unui punctaj foarte bun. De asemenea, autoritățile județului lucrează la un proiect major ce vizează circuitul capitalelor și pentru care și-au dat mâna specialiști din Consiliile Județene Dâmbovița și Argeș.

About columnatv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*