Noutatile zilei

Ridică-te și umblă!

Ridică-te și umblă!

     Sunt niște învingători în lupta cu viața, pentru ca trăiesc normal și se bucură cu intensitate de fiecare moment, în ciuda problemelor de sănătate pe care le au. Este vorba despre membrii Asociației persoanelor cu dizabilități „Ridică-te și Umblă”, asociație care a sărbătorit un an …

Suporteri de nota 10

Suporteri de nota 10

     Suporterii campioanei României la baschet feminin, CSM Târgoviște au fost la înălțime în prima ediție a Supercupei României. Cei aproximativ 100 de dâmbovițeni prezenți la Arena de Baschet din București.

Argint la box pentru CS Târgoviște

Argint la box pentru CS Târgoviște

     Secția de box a CS Târgoviște a înregistrat o nouă performanță notabila. Două medalii de argint au fost cucerite de pugiliști în cadrul Campionatului Național de Cadeți. Un rezultat așteptat de antrenor având în vedere evoluția din ring a elevilor săi.

Grijă pentru educația copiilor

Grijă pentru educația copiilor

     „Caravana” Consiliului Județean a trecut și prin localitățile Tărtășești și Niculești. Autoritățile județene au fost prezente la inaugurarea a altor două unități de învățământ, o școală și o grădiniță, iar la Tărtășești, fosta scoală a fost reabilitată și transformată într-o bibliotecă modernă.

Chindia Târgoviște vrea în optimile Cupei României

Chindia Târgoviște vrea în optimile Cupei României

     S-a stabilit țintarul șaisprezecimilor Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015. Reprezentanta județului nostru, divizionara C, Chindia Târgoviște va da piept în această fază cu echipa de Liga 1, FC Brașov. Un adversar accesibil ce îi permite tehnicianului, Nicu Croitoru să spere la o victorie.

CSM Târgoviște, mândria dâmbovițenilor

CSM Târgoviște, mândria dâmbovițenilor

     Dâmbovițenii se mândresc cu echipa de baschet CSM Târgoviște. Ultima surpriză plăcută oferită de formația antrenorului Dan Fleșeriu a fost victoria obținută în fața eternei sale rivale ICIM Arad în prima ediție a Supercupei României cu scorul de 97-67.

Week-end de sărbătoare la Runcu!

Week-end de sărbătoare la Runcu!

     Ca în fiecare an, și în acest week-end, autoritățile locale îi așteaptă pe toți doritorii, să li se alăture la Runcu la cea de-a 23-a ediție a celui mai frumos festival etno-folcloric Răvășitul Oilor. Acest eveniment semnifica sfârșitul anului păstoresc, adică perioada în care oile …

Absolvenți șomeri...

Absolvenți șomeri…

     Tot mai multi absolvenți de liceu aleg să fie șomeri. Potrivit ultimelor statistici prezentate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă foarte puțini dintre aceștia mai aleg să continue studiile. Și în Dâmbovița situația este similară. Datorita procentului scăzut de promovabilitate la bac, majoritatea …

Unități de învățământ „în regim de conservare”

Unități de învățământ „în regim de conservare”

     Lipsa elevilor școlari și preșcolari din mediul rural conduce la închiderea unor unități de învățământ. Deși nu vor mai funcționa, cel puțin un an, acestea nu vor fi desființate, ci vor intra în regim de conservare, până vor înregistra numărul minim de învățăcei înscriși. În …

Alături de minorii abuzați

Alături de minorii abuzați

     Minorii abuzați sunt din nou în vizorul autorităților. Inspectoratul Județean de Politie Dâmbovița demarează chiar și o campanie împotriva abuzurilor asupra copiilor și adolescenților. Aceasta se va desfășura în perioada septembrie-decembrie, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și cu Direcția Generală de Asistență Socială Dâmbovița.