Noutatile zilei

Dotări noi pentru ISU Dâmbovița

Dotări noi pentru ISU Dâmbovița

     Dotări noi pentru pentru detașamentul de pompieri Basarab I al județului Dâmbovița. Aceștia au de azi în dotare o autospecială nouă de intervenție cu apă și spumă care va fi repartizata Gărzii de Intervenție Răcari.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

     Bunicii și bunicuțele din toată lumea sunt sărbătoriți, ca în fiecare an, astăzi, 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Cum, nici în județul Dâmbovița, persoanele trecute de a doua tinerețe nu sunt uitate în negura timpului, autoritățile locale le-au pregătit acestora o mică …

Ultimul strat de asfalt pe I.C. Brătianu

Ultimul strat de asfalt pe I.C. Brătianu

     Atenție, drum închis! Acest mesaj le-a fost transmis șoferilor, prin semne de circulație și prin intermediul agenților de circulație, care au încercat să intre pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Târgoviște. Această arteră a fost închisă pe parcursul întregii zile pentru desfășurarea procesului de asfaltare, …

Sportul nobil reînvie istoria

Sportul nobil reînvie istoria

     Pasionații de echitație și iubitorii de cai sunt invitați în perioada 10-12 octombrie la prima ediție a evenimentului hipic internațional, Karpatia Horse Trials, ce se va desfășura pe domeniul familiei Cantacuzino din Florești, județul Prahova.

S-au deschis porțile universităților

S-au deschis porțile universităților

     Cântecul academic Gaudeamus Igitur a răsunat astăzi în toate facultățile, anunțând deschiderea anului universitar 2014-2015. Bucuroși de revederea colegilor și a profesorilor sau cu teama unui nou început, valabil pentru boboci, studenții au luat parte la ceremoniile oficiale, alături de reprezentanții autorităților locale și județene.

O trecere în revistă în Liga a IV-a

O trecere în revistă în Liga a IV-a

     Liga a IV-a dâmbovițeană a consemnat până acum 9 etape. Făcând o scurtă trecere în revistă, bătălia de anul acesta pentru biletul de promovare se dă între Flacăra Moreni și A.S Fotbal Club Aninoasa, având în acest moment același număr de puncte în cont, 21.

Festivitate și la Palatul Copiilor

Festivitate și la Palatul Copiilor

     Palatul copiilor din Târgoviște a început un nou an școlar! Festivitatea de deschidere a fost o avalanșă de emoții pentru toți cei prezenți dar și un spectacol în toată regula oferit de copiii talentați care frecventează cursurile instituției.

Au oprit motoarele

Au oprit motoarele

     Șoferii unei firme de transport în comun din Târgoviște s-au ținut de promisiunea făcută în data de 29 septembrie când au protestat și au anunțat greva generală. Astfel, astăzi au blocat toate cursele, timp de două ore. Motivul? Neplata salariilor, chiar și din luna ianuarie …

Emoții pentru CSM Târgoviște

Emoții pentru CSM Târgoviște

     Campiona României la baschet feminin, CSM Târgoviște a pornit spre Alexandria pentru a disputa etapa a II a Ligii Naționale de baschet feminin. Duelul cu CST BC Alexandria poate fi deschis oricărui rezultat având în vedere inceputul în forță al formației gazdă.

Campania agricolă de toamnă

Campania agricolă de toamnă

     Pe câmpurile dâmbovițene, campania de înființare a culturilor de toamna este în plină desfășurare. Direcția pentru Agricultură și de Dezvoltare Rurală Dâmbovița anunță că până la această dată fermierii au înființat circa 15.000 de hectare din cele aproximativ 50.000 de hectare programate pentru această toamnă.

Bugetul județului va fi rectificat

Bugetul județului va fi rectificat

     Primul punct pe ordinea de zi a ședinței de consiliu județean din ultima zi a lunii septembrie a fost reprezentat de proiectul de rectificare a bugetului propriu al județului. De această dată nu au fost probleme în ceea ce privește aprobarea acestuia, întrucât toți consilierii …