Noutatile zilei

Alimentarea cu apă, restricționată pentru câteva ore

Alimentarea cu apă, restricționată pentru câteva ore

     Pentru câteva ore, în noaptea de 21 spre 22 iulie, apa va fi oprita în zone din Târgoviște și din împrejurimi. Această măsură este luată pentru racordarea unei noi aducțiuni de apă.

Infractori internaționali, prinși de polițiștii dâmbovițeni

Infractori internaționali, prinși de polițiștii dâmbovițeni

     În weekend, polițiștii specializați în investigarea fraudelor din județul Dâmbovița au destructurat o grupare infracțională, formată din 30 de persoane. Suspecții au naționalități diferite, iar doi dintre ei aveau mandate europene de arestare. În urma audierilor, a fost reținută o singură persoană.

Atenție de unde cumpărați înghețată!

Atenție de unde cumpărați înghețată!

     În sezonul estival, înghețata este cea mai bună metodă de răcorire, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Aceasta se găsește la orice colț de stradă, însă trebuie să avem foarte mare grijă de unde o cumpărăm, dacă printre atâtea grade cu plus ne gândim …

Aer de munte și multă voie bună

Aer de munte și multă voie bună

     Timp de cinci zile, turiștii îndrăgostiți de muzică, dar și de munte, se pot bucura de ritmurile îndrăgite, dar și de peisaje atât de frumoase, că-ți taie respirația. Pe 23 iulie debutează pe Platoul Padina cea de-a cincea ediție a festivalului Padina Fest.

Prelugire sesiune de depunere proiecte pentru Măsura 121

Prelugire sesiune de depunere proiecte pentru Măsura 121

     Termenul pentru depunerea proiectelor aferente Măsurii 121 Modernizarea exploatațiilor agricole se prelungește până la data de 31 iulie 2014, ora 12.00. Decizia aparține Autorității de management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Comunicate și replici

Comunicate și replici

     Constituirea noilor majorități PNL-PDL și demersurile pentru impunerea unor viceprimari într-o serie de localități au dat naștere multor replici tăioase între principalii actori politici din Dâmbovița. Recent, și Prefectura județului a transmis un comunicat de presă pe marginea situației de la Vulcana Pandele, luare de …

Baschetul se apropie de start

Baschetul se apropie de start

     Baschetul românesc se apropie de start. Data de 19 iulie a fost ultima zi de înscriere a echipelor romanești în Liga Națională de Baschet Feminin. Deși plină de datorii, și Campioana României, CSM Târgoviște, s-a înscris și va evolua în sezonul viitor.

Inaugurarea unei cruci de 21 de metri - la Gura Ocniței

Inaugurarea unei cruci de 21 de metri – la Gura Ocniței

     Marea sărbătoare din comuna Gura Ocniței a adus pe Dealul Crucii din localitate sute de credincioși care au luat parte la sfințirea unei cruci înalte ce poate fi văzută de la zeci de kilometri depărtare . Aici , primăria a inaugurat, în ajunul de Sfântul …

Din furat - tot sărac

Din furat – tot sărac

     Unele persoane considera ca se pot îmbogăți mai ușor decât prin muncă cinstită, încercând să obțină un ban în plus din vânzarea de fier vechi. Ținând cont de faptele ilegale depistate de jandarmi în ultima perioadă, se pare că țevile sau conductele metalice sunt pe …

Radu Papoe, campion în Bulgaria

Radu Papoe, campion în Bulgaria

     Radu Papoe, tenismenul pregătit de Sorin Erlic continuă să demonstreze că viitorul tenisului românesc este la Târgoviște. Tânărul sportiv a reușit o performanță uriașă în Bulgaria, în cadrul turneului U12 TenisEurope: a devenit dublu campion internațional la categoria sa de vârstă.

Chindia a intrat în cantonament

Chindia a intrat în cantonament

     Chindia Târgoviște a intrat în cantonament! Echipa condusă de Nicu Croitoru va efectua în următoarele două săptămâni un stagiu de pregătire centralizată pe raza municipiului Târgoviște. Fotbaliștii de la Chindia au ca obiectiv în acest sezon ocuparea unei poziții cât mai bune în clasament.

Să ne amintim de Vasile Alecsandri

Să ne amintim de Vasile Alecsandri

     Data de 21 iulie este ocazia perfectă să ne amintim de membrul fondator al Academiei Române, personalitate marcantă a României, de-a lungul întregului secol al XIX-lea. Astăzi, se împlinesc 193 de ani de la nașterea marelui poet, Vasile Alecsandri.