Noutatile zilei

Ambasadorul de tineret 2B, la final

Ambasadorul de tineret 2B, la final

     Promovarea sportului ca stil de viață sănătos! Acesta a fost obiectivul unui proiect european implementat la nivelul primăriei municipiului Moreni. După activități în care au fost implicați zeci de tineri români și portughezi, Ambasadorul de Tineret 2 a ajuns la final.

„Mugurii Colindelor”, cea de a VI-a ediție

„Mugurii Colindelor”, cea de a VI-a ediție

     Sute de copii au participat vineri, 19 decembrie, la festivalul regional de colinde „Mugurii Colindelor”. Evenimentul, ajuns la a VI-a ediție, a fost găzduit de Centrul Cultural din comuna Aninoasa.

Vrea să ridice ștacheta în 2015!

Vrea să ridice ștacheta în 2015!

     Baschetbalistele de la CSM Târgoviște au intrat în vacanță. Așa cum îi stă bine unei campioane, formația lui Dan Fleșeriu a încheiat ultimul duel oficial cu o victorie, clasându-se în clasamentul general al Ligii Naționale de Baschet feminin, pe locul doi. Tehnicianul regretă eșecul din …

Vine Ignatul!

Vine Ignatul!

     Românii păstrători de vechi tradiții se pregătesc pentru Sărbătoarea de Ignat! Încă din vechime se obișnuiește sacrificarea porcilor în ziua de 20 decembrie. La sate, ritualul tăierii porcului crescut în gospodărie se păstrează încă în multe gospodării.

O, brad frumos!

O, brad frumos!

     Comerțul cu cetină, pentru unii mumă, pentru alții ciumă! Vânzătorii de brazi își calculează zilele acestea câștigurile și fac ultimele reduceri pentru a nu rămâne cu pomii pe stoc după Craciun. De cealaltă parte, cumpărătorii care au așteptat până acum se pot bucura de adevărate …

Atenție la trichineloză!

Atenție la trichineloză!

     Nu consumați carnea de la porcul sacrificat în gospodărie înainte de a o duce la verificat! Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița avertizează asupra pericolului pe care îl reprezintă pentru populație infecția cu trichină.

Andrei Cornel Matei, campion balcanic!

Andrei Cornel Matei, campion balcanic!

     Wush-ul dâmbovițean din nou în top. Andrei Cornel Matei a avut o prestație de nota 10 în cadrul competiției internaționale, Openul Balcanic de Wushu adjudecându-și medalia de aur. Un sport uitat în Dâmbovița care a oferit de fiecare dată campioni naționali și internaționali.

Primăria a găsit fonduri și pentru sport!

Primăria a găsit fonduri și pentru sport!

     Sportivii și antrenorii care au înregistrat rezultate notabile în anul competițional 2014 vor fi premiați de municipalitatea dâmbovițeană. Consiliul Local Municipal a aprobat bugetul destinat premierilor miercuri, 18.12.

Moș Crăciun în comuna Aninoasa

Moș Crăciun în comuna Aninoasa

     Moș Crăciun a ajuns astăzi și la copiii din Comuna Aninoasa. Bătrânelul nu a venit singur, ci însoțit de trupa de Teatru „Junior”, care i-a bucurat pe cei mici cu un spectacol de excepție. Prichindeii s-au pregătit cu poezii și colinde iar moșul a adus …

Daruri și pentru copiii instituționalizați

Daruri și pentru copiii instituționalizați

     Zeci de copii aflați în grija unor centre sociale au primit astăzi daruri din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei. A devenit o tradiție ca an de an în preajma Sfintelor Sărbători, reprezentanții bisericii sa se îngrijească de copiii proveniți din familii cu probleme sau de cei aflați …

An greu pentru CS Târgoviște!

An greu pentru CS Târgoviște!

     Mai puțin norocos, am putea spune că a fost CS Târgoviște. Din lipsa fondurilor financiare, directorul, Bogdan Manole a fost nevoit să anuleze festivitatea de premiere de la sfârșitul anului. Pe lista priorităților a fost trecută plata restanțelor financiare față de sportivi.

Nu au timp de vacanță!

Nu au timp de vacanță!

     Chiar dacă vacanța bate la ușă, tenismenii CS Târgoviște continuă pregătirea în ritm alert. Ultimele competiții bifate au fost Cupa TCH câștigată de Vasile Duță și Trofeul Arcul de Triumf unde liderul clasamentului FRT U12, Radu Papoe și-a adjudecat locul 3.

Înghesuială la distribuirea alimentelor

Înghesuială la distribuirea alimentelor

     Distribuirea alimentelor de la UE a început. Primele pachete au fost distribuite începând din această dimineață, la un centru din municipiul Târgoviște.