Noutatile zilei

DSV verifică lăzile frigorifice

DSV verifică lăzile frigorifice

     Inspectorii Direcției Sanitar veterinare Dâmbovița au avut în vizor în această perioadă lăzile frigorifice ale marilor intreprinderi comerciale. Aceștia au verificat toate unitățile care produc și comercializează atât produse de origine animală cât și non animală.

„Se întorc morții acasă”

„Se întorc morții acasă”

     Biblioteca Județeană a găzduit o nouă lansare de carte, care prezintă viața unui securist. Este vorba despre romanul document „Se întorc morții acasă” ce-i aparține lui Cornel Constantin Ciomâzgă. La evenimentul de lansare au fost prezente și personalități active ale vieții culturale dâmbovițene.

Prefectura Dâmbovița răspunde

Prefectura Dâmbovița răspunde

     Controversele și replicile apărute pe marginea impunerii unui alt viceprimar la Vulcana Pandele, din partea PNL-PDL, nu par sa contenească. Recent, pe acest subiect, a venit un răspuns și din partea Prefecturii Dâmbovița.

Problemele persistă la Spitalul Județean

Problemele persistă la Spitalul Județean

     Problemele persista la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Prezent în cadrul unității medicale, pentru inaugurarea cabinetului stomatologic la UPU, președintele Consiliului Județean a făcut un tur al secțiilor. La finalul acesteia, concluziile nu au fost prea bune.

Stadiul lucrărilor, monitorizat

Stadiul lucrărilor, monitorizat

     La Găești, lucrările aflate în desfășurare vizează cu precădere alimentarea cu apă a orașului și realizarea rețelelor de canalizare. Reprezentanții administrației județene și locale monitorizează ritmul în care se derulează acestea.

Tenisul de performanță cere sacrificiu

Tenisul de performanță cere sacrificiu

     Activitate intensa la secția de tenis a CS Târgoviște. Micii tenismenii știu că performanța se confirmă după multă muncă depusă așa că nu ratează nicio competiție din calendarul competițional național sau chiar internațional.

Proiecte de investiții la Costeștii din Vale

Proiecte de investiții la Costeștii din Vale

     Această perioadă de vară este fructificată din plin de reprezentanții comunităților locale din Dâmbovița, în multe localități derulându-se lucrări la obiective importante. Comuna Costeștii din Vale nu iese din ritm, aici lucrându-se, printre altele, la alimentarea cu apă și la modernizarea unor drumuri comunale.

Concluzii și măsuri

Concluzii și măsuri

     Vizita președintelui Consiliului Județean în unitățile spitalicești din Târgoviște, va fi urmata de măsuri. Prin aplicarea acestora se urmărește eficientizarea activității și cheltuire judicioasă a banului public.

Fotbalul românesc încolțit de criza financiară

Fotbalul românesc încolțit de criza financiară

     Ălanurile Federației Române de Fotbal au fost date peste cap de criza financiar. Oficialii au fost nevoiți să prelungească termenul de înscriere a echipelor de fotbal în campionatele ligilor a treia și a doua având în vedere că nu s-au înghesuit să semneze condica nici …

FCM Târgoviște fără suflu

FCM Târgoviște fără suflu

     Început greoi pentru FCM Târgoviște care a debutat miercuri, 16 iulie, în primul tur al Cupei României împotriva divizionare D, AS Valea Ursului, câștigătoarea fazei județene a Cupei României din Argeș. Băieții lui Becheanu nu și-au impresionat gazdele care au profitat de fiecare pas greșit …

Ajutoare pentru cei afectați de inundații

Ajutoare pentru cei afectați de inundații

     În urma intemperiilor de săptămâna trecută, Crucea Roșie Dâmbovița este din nou alături de cetățenii greu încercați de furia naturii, din localități precum Dărmănești, Vlădeni și Finta. Astfel, voluntarii au împărțit 100 de pachete cu alimente. Printre lacrimi, cetățenii și-au găsit cu greu cuvintele de …

Urban Titu a debutat cu dreptul

Urban Titu a debutat cu dreptul

     Urban Titu a debutat cu dreptul în Cupa României Timișoreana. Cu noile achiziții în vestiar, gruparea din sudul județului începe să se contureze pe harta fotbalului dâmbovițean ca un adversar puternic. Cu 2-0 a castigat Urban Titu duelul cu Flacăra Moreni, grație golurilor marcate de …