7 MEDII DE 10 LA EVALUAREA NATIONALĂ PENTRU DÂMBOVITA

Subiecte: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


     Inspectoratul Scolar Dambovita a afisat pe site-ul institutiei, ierarhia elevilor care participa la admiterea compterizata din judetul Dambovita. Au existat 7 elevi din judetul nostru care au incheiat examenul de evaluare cu nota maxima, 10 si pe care echipa Comuna Tv ii felicita.

     In perioada 5-9 iulie, elevii vor completa fisele de inscriere cu optiunile pentru liceu, iar pe 14 iulie va avea loc prima etapa a repartizarii computerizate. In aceasta etapa se va decide la ce licee vor invata copiii, in functie de optiunile si de mediile obtinute la examen. Media de admitere in liceu va fi calculata ca medie artimetica dintre media notelor de la evaluarea nationala si media generala a anilor de gimnaziu. In judetul nostru sunt 7 elevi care au incheiat cu media 10, iar acestia provin de la urmatoarele scoli si licee:

 

 


COLEGIUL NATIONAL ‘IENĂCHITĂ VĂCĂRESCU’ TÂRGOVISTE
SCOALA CU CLASELE I-VIII ‘CORESI’ TÂRGOVISTE
SCOALA CU CLASELE I-VIII ‘RADU CEL MARE’ TÂRGOVISTE
SCOALA CU CLASELE I-VIII ‘PICTOR NICOLAE GRIGORESCU’ TITU
SCOALA CU CLASELE I-VIII ‘SERBAN CIOCULESCU’ GĂESTI
SCOALA CU CLASELE I-VIII ‘CORESI’ TÂRGOVISTE
SCOALA CU CLASELE I-VIII ‘IOSIF GABREA’ VALENI  DÂMBOVITA
SCOALA CU CLASELE I-VIII NR.4 ‘ELENA DONICI CANTACUZINO’ PUCIOASA

 

 

 

 

 

 

Spre deosebire de examenul de Bacalaureat, unde candidatii care nu obtin cel putin media 6 nu promoveaza examenul, in cazul evaluarii nationale si candidatii care obtin medii sub 5 vor intra pe locurile disponibile la liceu pe locurile ramase dupa cele ocupate de elevii cu medii mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>