AVANSĂRI ÎN GRAD DE ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE

Subiecte: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


     Ziua Politiei Romane a insemnat pentru unii dintre politistii un si mai mare motiv de bucurie. Ne referim la cei care au fost avansati in grad inainte de termen, intr-un cadru de sarbatoare.

     Într-un cadru de sărbătoare, alături de invitați și reprezentanți mass-media, au fost avansați în grad înainte de împlinirea termenului de acordare a gradului profesional următor, 4 ofițeri de poliție, respectiv, de la gradul de comisar la gradul de comisar șef de poliție dl. Dumitru Daniel, șeful Serviciului de Comunicații și Informatică și dl. Vulpe Alexandru, șeful Poliției Tărtășești, de la gradul de inspector principal la acela de subcomisar dl. Niculae Constantin, șeful Poliției Municipiului Moreni și dl Armașu Vasile din cadrul Serviciului de Ordine Publică. Au fost avansați în gradul profesional următor 49 de ofițeri de poliție și 131 de agenți de poliție din cadrul Inspectoratului. Totodata, comisarul sef Viorel Polexe, incepand de astazi este numit seful serviciului de Investigare a Fraudelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>