Mystic Words Yello Mystic Words Bisque Mystic Words Fuchsia Mystic Words Salmon Mystic Words Azure Mystic Words Tan Mystic words cheats
CE SE VA ÎNTÂMPLA CU MECHEL? – Columna TV
Home / Stiri / Social / CE SE VA ÎNTÂMPLA CU MECHEL?

CE SE VA ÎNTÂMPLA CU MECHEL?

[iframe http://www.youtube.com/embed/Vk5xSfnllNc?hl=ro&fs=1 630 380]

     In data de 21 septembrie a avut loc sedinta Consiliului de Administratie Mechel, la care printre altele s-au discutat masurile de restructurare a activelor grupului din cadrul noii strategii aprobata in luna mai, avand ca scop imbunatatirea rezultatelor financiare si majorarea valorii capitalizate a companiei. Potrivit conducerii Mechel, s a intrerupt in unele sectii activitatea temporar si s-au facut concedierii colective din nevoia de economie, insa decizia de vanzare a companiilor romanesti nu presupune inchiderea productiei. Se pare ca Mechel va duce tratative cu potentialii investitori, care sunt interesați în păstrarea integrității întreprinderilor și dezvoltării uzinelor românești Mechel.

     Intr-un comunicat de presa se spune ca “Activitatea întreprinderilor românesti Mechel, din lista activelor recomandate de către Consiliul de Administrație spre vânzare, va continua să funcționeze în regim normal”. În data de 21 septembrie a avut loc sedinta Consiliului de Administrație OAO Mechel, la care printre altele s-au discutat măsurile de restructurare a activelor grupului din cadrul noii strategii aprobată în luna mai, având ca scop îmbunătățirea rezultatelor financiare și majorarea valorii capitalizate a companiei.
În lista întreprinderilor recomandate spre vânzare, printre altele, au intrat si uzinele siderurgice din România: Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Otelu Rosu, Mechel Târgoviste, Laminorul Brăila.
     In comunicatul de presa se arata ca: “Decizia de vânzare a acestor active nu presupune oprirea permanentă a productiei. Mai mult decât atât, pentru evitarea închiderii întreprinderilor, Mechel va depune eforturi maxime spre păstrarea uzinelor în stare functională. Grupul Mechel este interesat în asigurarea valorii capitalizate maxime a activelor sale din România. În scopul realizării acestui obiectiv conducerea Mechel a fost nevoită să ia o serie de măsuri de optimizare a producției și minimizare a costurilor. Astfel a fost suspendată temporar funcționarea unor sectii și au fost disponibilizati o parte din angajati. În acelasi timp aceste măsuri au permis păstrarea viabilitătii întreprinderilor. Cea mai mare parte dintre angajati vor fi păstrati. Toți angajații disponibilizați vor primi compensații conform cu legislația în vigoare și a Contractelor colective de muncă”
     În acest timp, conform Deciziei Consiliului de Administrație, Mechel va duce tratative cu potentialii investitori, care sunt interesați în păstrarea integrității întreprinderilor și dezvoltării uzinelor românești Mechel.

About Andreea Cornea

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow