Toate recomandarile tag-uite cu de

De ziua Unirii...

De ziua Unirii…

     Palatul Copiilor din Târgoviște a organizat astăzi, 23 ianuarie, un eveniment dedicat Unirii Principatelor Române. Zeci de copii din Dâmbovița au participat la manifestările dedicate acestei zile găzduite de Muzeul de Istorie.

Ilegalități cu miros de alcool!

Ilegalități cu miros de alcool!

     Mini-fabrică de alcool în propriul beci! Un bărbat de 61 de ani din comuna I.L. Caragiale s-a trezit ieri cu polițiștii și mascații la ușă! Oamenii legii aveau informații că bărbatul producea și comercializa ilegal produse alcoolice. Pe baza dovezilor găsite la fața locului fabricantul …

Ajutoare umanitare din Franța

Ajutoare umanitare din Franța

     Un transport de ajutoare umanitare din partea unei fundații franceze este așteptat zilele acestea de Crucea Roșie Dâmbovița! Ajutoarele constau în paturi de spital, cărucioare și obiecte de mobilier, destinate în mod special persoanelor cu handicap. Beneficiarii pot depune solicitări la Sediul instituției.

„Unirea face puterea” în comuna Aninoasa

„Unirea face puterea” în comuna Aninoasa

     „Unirea face puterea” și în comuna Aninoasa! Localitatea dâmbovițeană a dat startul manifestărilor dedicate Unirii de la 24 ianuarie 1859 organizând și anul acesta concursuri de istorie, micro-spectacole, expoziții și lansări de carte dedicate Zilei Unirii Principatelor .Nu a lipsit nici de aceasta data vestita …

Weekend încărcat la CSȘ

Weekend încărcat la CSȘ

     Se anunță un weekend încărcat pentru sportivii de la CSȘ Târgoviște. Majoritatea secțiilor au programate competiții în acest sfârșit de săptămână. Directorul Cătălin Tănase are speranțe mari ca rezultatele vor fi printre cele mai satisfăcătoare.

Noutăți la Valeriana Med

Noutăți la Valeriana Med

     Una dintre cele mai cunoscute clinici din Târgoviște vine în întâmpinarea pacienților săi cu servicii ș aparatură medicală de ultimă oră. Astfel, pentru un diagnostic corect puteți apela la noua secție de radiologie iar dacă aveți probleme care pot fi tratate prin acupunctură un specialist …

Mai bine să prevenim...

Mai bine să prevenim…

     Educația rutieră salvează vieți! Pe acest principiu merg și polițiștii dâmbovițeni care au decis să facă o acțiune de prevenire a accidentelor de circulație. Au avut ca grup ținta, de data aceasta pietonii și au ales una dintre cele mai aglomerate zone din Târgoviște. Cum …

Lecție de Istorie la Muzeul Poliției

Lecție de Istorie la Muzeul Poliției

     Muzeul Poliției Române a găzduit astăzi o manifestare dedicata Unirii Principatelor Române! Vizitatorii au aflat cu acest prilej despre semnificația zilei de 24 ianuarie 1859 dar și despre schimbările și reformele aduse de Domnitorul Alexandru Ioan Cuza în istoria poliției române.

Au luat foc artificiile!

Au luat foc artificiile!

     Incendiu la un depozit ilegal de petarde de pe Calea Domnească din Târgoviște! Focul a mistuit acoperișul imobilului unde erau depozitate clandestin materialele pirotehnice. Pompierii au stabilit faptul că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la instalația electrică.

Vlad Țepeș, între adevăr și ficțiune

Vlad Țepeș, între adevăr și ficțiune

     Au venit în România cautându-l pe Dracula și l-au descoperit pe Vlad Țepeș! Zeci de jurnaliști străini au fost la Curtea Domnească din Târgoviște pentru a cerceta adevărata poveste a lui Vlad Drăculea! Vizita s-a înscris într-un periplu făcut în mai multe zone istorice din …

Atenție, șoferi!

Atenție, șoferi!

     Șoferi, atenție la centura de siguranță a pasagerilor! Din luna februarie, noile prevederi referitoare la scaunele pentru copii și portul centurii de siguranță vor intra în vigoare iar amenzile sunt destul de ridicate pentru cei care nu le respectă.

2014, an bun pentru CS Târgoviște

2014, an bun pentru CS Târgoviște

     Directorul Clubului Sportiv Târgoviște, Bogdan Manole a analizat, în cadrul unui interviu oferit postului nostru de televiziune, evoluția secțiilor pe care le conduce. Întreaga analiză a vizat rezultatele pe anul 2014.

Reguli imposibil de respectat!

Reguli imposibil de respectat!

     Nu avem parcări la unitățile școlare dar ne permitem să interzicem staționarea în apropierea acestora! Se întâmplă în municipiul Târgoviște, Poliția Locală sancționează staționarea în fața unităților de învățământ în vreme ce părinții reclamă lipsa parcărilor!