Mystic Words Ivory Mystic Words Moccasin Mystic Words Fuchsia Mystic Words Linen Mystic Words Violet Mystic Words Thistle Mystic Words daily
NOI CAMERE AGRICOLE, DIN 2013 – Columna TV
Home / Stiri / Agricultura / NOI CAMERE AGRICOLE, DIN 2013

NOI CAMERE AGRICOLE, DIN 2013

[iframe http://www.youtube.com/embed/7QeBVvPAckQ?hl=ro&fs=1 630 380]

     D
aca anul trecut alegerile pentru camerele agricole se aflau in plina desfasurare existand totodata posibilitatea stoparii acestora, incepand de anul acesta reprezentantii agricoli vor beneficia in ritm util de organizarea acestor institutii .


     Organizarea Noilor Camere Agricole a reprezentant in ultima perioada un interes considerabil. Desi anul trecut organizarea alegerilor pentru Camerele Agricole se afla in plina desfasurare, creeindu-se astfel Comitetele Judetene de Initiativa, incepand cu anul 2013 decizia a fost aprobata. Din cauza faptului ca legea avea prevederi neclare in 2012 , Ministerul Agriculturii a amanat aceste alegeri pentru anul actual. Potrivit ziarului Mara , s-au efectuat multe sesizari cu privire la aceste camere agricole si din cauza ca sunt destul de multe motive reale de a le contesta. Tot sursa citata mentioneaza faptul ca articolul 6 din Leegea camerelor agricole prevede ca ,,au drept de vot numai fermierii cu 1 hectar,,. Potrivit aceleiasi surse in cadrul programULUI DE GUVERNARE 2013-2016 se urmareste transformarea acestor camere agricole in furnizori de consultanta atat pentru fermieri cat si pentru tinerii intreprinzatori in mediul rural. Pana in prezent, camera agricola este considerata o institutie de stat, descentralizata de la nivelul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

About Columna TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow