PESTE 24% DIN CANDIDAȚII LA TITULARIZARE AU OBȚINUT MEDII SUB NOTA 5

Subiecte: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


     Peste 24% dintre candidatii la titularizare au obtinut medii sub 5, cea mai mica nota fiind 1. Procentul ar fi fost probabil si mai mare daca uni dintre ei nu s-ar fi retras din timpul examenului, probabil pentru faptul ca nu s-au pregatit. Cu toate acestea, daca se intamla sa nu fie ocupate toate locurile scoase la concurs, acestia vor avea norocul sa fie suplinitori necalificati. Mai bine de 50% dintre candidati au obtinut media de peste nota 7.

      Se pare ca nu au fost foarte multe posturi, multe dintre ele sunt mai greu de ocupat din cauza faptului ca sunt in mediul rural, mai departe de orasele mai mari. Asadar, concurenta a fost foarte mare, in special intre cei care au dorit sa obtina un loc mai aproape de casa sau intr-un oras din judet. Daca revenim la candidatii care au obtinut note de la 1 la 4,99, ar avea si ei o sansa sa obtina un post ramas neocupat cu titlul de suplinitori necalificati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>