148 DE CAZURI DE CORONAVIRUS ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

BULETIN DE PRESĂ

din data de 11.05.2020

La nivelul județului Dâmbovița, au fost constituite 121 de patrule ale IPJ Dâmbovița, dintre care 62 mixte cu IJJ Dâmbovița, care au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. Alături de polițiști și jandarmi, au acționat și 51 de militari din cadrul M.Ap.N și 91 de politiști locali.

De asemenea, în cadrul acțiunilor, au fost desfășurate misiuni pentru introducerea în carantina a 28 de persoane sosite din zone de risc. Totodată, au fost efectuate 481 de verificări ale persoanelor aflate în izolare la domiciliu.

În continuare, dispozitivul de ordine și siguranță publică va acționa pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID-19), dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

Astăzi, 11.05.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu: 184 persoane asimptomatice

  • se află în carantină instituționalizată: 197 persoane

  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 148 persoane

  • persoane vindecate : 49

  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 9.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (21 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (2 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, reprezentanți ai DSP Dâmbovița au executat o misiune specifică privind transportul probelor recoltate.

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA