18 PERSOANE DIN FOCARUL DE LA RĂCARI S-AU VINDECAT DE CORONAVIRUS!

 

După mai multe vești tragice, având în vedere faptul că în focarul de coronavirus de la Răcari s-au înregistrat trei decese, este momentul și pentru vești bune. Trei angajate ale Centrului Medico-Social s-au întors astăzi acasă după ce au câștigat lupta cu temutul virus.

Primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu anunță printr-un mesaj postat pe FB faptul că sunt, în total,18 persoane declarate vindecate de la Centrul Medico-Social din localitate, 11 dintre acestea fiind beneficiari, adică persoane vârstnice.

„Sunt 11 benefciari si 7 colegi declarati vindecati!
Astazi in centru sunt 26 de beneficiari si 9 colegi!

Astăzi s-a testat personalul aflat în tură cât și cel care urmează să intre!

S-a încheiat acțiunea de distribuire a măștilor!
Dacă sunt persoane care nu au primit, vă rog să sunați la 0245.658.611, iar colegii de la Poliția Locală vi le aduc acasă!

Vă mulțumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus.
Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.
Alături de echipa Direcției de Sănătate Publică și Instituția Prefectului, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil și sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulțumesc tuturor!

Cu multă prețuire,

Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari
Doamne ajută!”