PROIECTE PENTRU ORAȘUL PUCIOASA, PRIN PROGRAMUL ANGHEL SALIGNY

In această zi relaxată de weekend vă prezentăm proiectele aprobate prin programul Anghel Saligny, pentru orașul Pucioasa (asta ca să aveți timp să le aprofundați)!
Am certitudinea că acum ințelege toata lumea de ce toți primarii iși doreau inceperea acestui program!
Pentru că astăzi, singurele variante reale de a rezolva o parte importantă a problemelor primare ale localităților (drumuri, apă, canal) au rămas fondurile naționale!
Deși suntem și o să fim fruntași in atragerea de fonduri europene, constat cu tristețe ca Axele de finanțare pe PNRR si POR sunt construite pornind de la nevoile celor din țarile vestice, mai evoluate, fară sa se țină cont de faptul ca mai sunt state care au un decalaj de recuperat!
Așa că sunt bucuros să va spun ca prin cele doua proiecte deja aprobate, cu o valoare de 30 milioane de lei, vom reabilita, moderniza un numar de 74 de strazi, inclusiv parcările din cartierele centrale ce nu fac obiectul proiectelor pe POR, urmarind ca inainte de inceperea lucrarilor de asfaltare să rezolvăm si problemele de apa și canal, prin diverse programe de finanțare (PJDL, POIM, AFM, fonduri locale)!
Pentru ca multe dintre aceste străzi nu au incă un nume atribuit, noi le-am alocat in operațiunea de cadastrare diverse numere, pe cartiere.
Tocmai de aceea in spatele fiecarei liste am atasat si harțile cu străzile respective, pentru a vă fi mai ușor atunci când doriți să le identificați!
Și pentru că trebuie îi dăm Cezarului ce este al Cezarului, le mulțumesc parlamentarilor ce au ințeles nevoile noastre si au susținut până la capăt acest program, in ciuda afirmațiilor si criticilor venite din parte unor personaje dubioase, ii mulțumesc președintelui Consiliului Județean Dâmbovița pentru susținerea necondiționată și ii aduc aminte, deși sunt sigur că nu a uitat, faptul că mai așteptăm finanțare pentru un pod peste Ialomița in zona Pucioasa sat-carieră.-A  PRECIZAT CONSTATIN ANA, PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA.