20 DE INTERVENȚII ÎNTR-O SINGURĂ ZI PENTRU POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI

Pe parcursul zilei de ieri, patrulele de poliție au intervenit la 20 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, polițiștii au aplicat 326 de sancţiuni contravenţionale, iar pentru neregulile descoperite în trafic au reținut 16 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, la nivelul întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 20 de evenimente, dintre care 14 au fost semnalate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 , fiind sesizate 10 infracțiuni. Din totalul acestora, 5 au fost contra persoanei și 1 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 326 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 72.722 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 16 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor reținute, 5 au fost prentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru consumul de alcool.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice și vor continua și pe parcursul acestei zile, siguranța cetățenilor fiind prioritatea polițiștilor.

Accident rutier produs pe drumul național 61, în localitatea Petrești

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Petrești.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că o tânără, de 20 de ani, din comuna Vișina, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul național 61, în localitatea Petrești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat într-un stâlp.

În urma impactului, șoferița a fost rănită, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.