600 DE PERSOANE IZOLATE LA DOMICILIU ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

În județul Dâmbovița, într-o singură zi s-a dublat numărul persoanelor izolate la domiciliu. Astăzi, 19 martie, se află în izolare la domiciliu 559 persoane asimptomatice, au ieșit din izolare la domiciliu 208 persoane, se află în carantină, în spațiile identificate în acest sens 38 de persoane. Au fost testate 53 de persoane aflate în izolare la domiciliu/carantină, de către DSP Dâmbovița, rezultatele sosite până în prezent, fiind negative.
„Dacă vă aflați în autoizolare la domiciliu respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile, NU primiți vizitatori și NU intrați în contact apropiat cu eventualele persoane care vă furnizează alimente sau produse;
În cazul în care încălcați regimul autoizolării la domiciliu riscați amendă de până la 20.000 de lei, precum și dosar penal în cazul în care contribuiți la răspândirea virusului.
În cursul zilei de azi, ISU „Basarab I” Dâmbovița a montat 2 corturi pentru triaj şi la Secţia UPU – SMURD din oraşul Titu.
În acest moment sunt montate 9 corturi pentru triaj, astfel: 2 la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgovişte – UPU, 1 la Secția Boli Infecţioase din cadrul SJU Târgovişte, 2 la Spitalul Orăşenesc Pucioasa şi 2 la Spitalul Orăşenesc Găeşti.
Reamintim că persoanele aflate în izolare la domiciliu sau carantinate în județul Dâmbovița pot comunica/sesiza situațiile deosebite sau problemele cu care se confruntă la numărul de telefon 0730.013381. Numărul este asigurat în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița, solicitările fiind transmise operativ către structurile cu care se cooperează pentru soluționare.
CENTRUL JUDEȚEA DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ
AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA