ÎNSCRIERI PENTRU CLASA PREGĂTITOARE LA LICEUL DE ARTE „BĂLAȘA DOAMNA” DIN TÂRGOVIȘTE

Mâine, 3 martie, este ultima zi în care se pot depune dosarele de înscriere pentru prichindeii cu aptitudini muzicale care vor să învețe în clasa pregătitoare la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște. Instituția de învățământ ne informează asupra faptului că în anul școlar 2021-2022 sunt disponibile două clase pregătitoare. Pentru a urma cursurile acestei școli, viitorii elevi trebuie să demonstreze că au aptitudini muzicale. Probele de concurs nu sunt grele, iar profesorii din cadrul acestei școli au stat la dispoziția celor interesați, asigurând pregătirea lor în mod gratuit, a precizat Marian Dobrescu, directorul Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște. (video)

Aceasta este singura școală din municipiul Târgoviște dedicată învățământului vocațional muzical, practic copiii pot învăța muzică, teorie muzicală, instrument, de la clasa pregătitoare și până la susținerea Bacalaureatului, instituția oferind o pregătire solidă în acest domeniu, utilă atât viitorilor muzicieni cât și celor care vor alege alte profesii, dar vor beneficia de o cultură generală bogată din zona artelor.

„Anul școlar 2021 – 2022 înseamnă, pentru Liceul de Arte „Bălașa Doamna” unul dintre anii în care sunt organizate două clase pregătitoare.

Ca de obicei, admiterea se face în baza testării aptitudinilor muzicale, respectiv: auz muzical, memorie muzicală, simț ritmic. Toate cele trei probe se susțin într-o singură zi, 5 martie 2021, începând cu ora 10:00.
Dosarele de înscriere pot fi depuse la secretariatul unității până în data de 3 martie, ora 16:00. Despre documentele necesare găsiți detalii pe pagina noastră de internet, în secțiunea dedicată: http://balasadoamna.ro/index.php/admitere/clasa-pregatitoare.
De asemenea, ne puteți adresa întrebările dumneavoastră fie venind la sediul nostru (Târgoviște, Str. Lt. Pârvan Popescu, nr. 60), fie apelând numărul nostru de telefon (0245211166) sau trimițându-ne un email la adresa contact@balasadoamna.ro.”