INAUGURAREA CINEMATOGRAFULUI INDEPENDENȚA!

Cinematograful Independența și-a deschis din nou porțile, de 8 septembrie, Ziua orașului Târgoviște. Proiectul a fost finanțat prin Compania Națională de Investiții. În acest moment clădirea oferă comunității un spațiu pentru amenajarea unor expoziții de artă, sală de spectacole și în curând cinematograf care va funcționa în administrarea Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște. În conferința de presă susținută la inaugurarea obiectivului, primarul Cristian Stan a precizat că cinematograful poate fi vizitat astăzi, de Ziua Porților Deschise.

Recepția este făcută, urmează să fie predat către Primăria Târgoviște, urmând să fie înscris la Centrul Național al Cinematografiei.

Cinematograful se va clasifica în prima categorie pe ceea ce înseamnă condițiile oferite.

Ca facilități sunt 450 de scaune sau de fotolii, locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități, echipamente noi, astăzi va fi o zi a porților deschise, până la ora 18.00, intrarea este liberă.

Speră ca până la finele lunii să obțină toate acreditările și să poată fi vizionat primul film la Cinematograf.

În prima etapă va fi coordonat de Teatrul Municipal, urmând ulterior să se decidă o altă formulă de gestionare.

Va exista posibilitatea achiziționării de bilete online și va funcționa așa cum funcționează orice cinematograf modern în România.