A FOST INUGURAT CĂMINUL CULTURAL DIN SĂCUIENI

 

Eveniment important pentru localnicii din comuna Gura Ocniței. Duminică, 17 iulie a avut loc inaugurarea Căminului Cultural din satul Săcuieni. Așezământul a fost complet reabilitat printr-un proiect cu finanțare europeană. La festivitatea de inaugurare au participat oficialități locale și județene, dar și numeroși oameni de cultură. Manifestarea a deschis, practic, seria evenimentelor dedicate anul acesta Zilei Comunei Gura Ocniței, de ziua Sfântului Ilie.

Acum un an eram cu domnul Presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Corneliu Stefan, într-o vizita de lucru la Caminul Cultural din Sacuieni. Iata ca fix la un an distanta am reusit sa inauguram un Camin Cultural modern, la standarde europene cu dotari corespunzatoare, instrumente muzicale si spatiu destinat evenimentelor socio-culturale. Am continuat sa muncim si nimic nu ne-a oprit in a ne tine promisiunea fata de cetatenii satului Sacuieni!Centrul cultural reprezinta un lucru care ne imbogateste spiritual, un camin care este aici sa incununeze acest sat. Acest minunat sat care a dat si da valori permanenete educatiei, culturii, stiintei. Alaturi de noi au fost si artisti plastici, precum, Emil Rizea, Ina Stana Rebigan, Mihai Serbanescu, Ciulei Andreea, Ovidiu Dumitrescu, care si-au expus minunatele lucrari artistice in Caminul Cultural din Sacuieni, pe care le puteti admira pana pe 15 august 2021.

Artisti platici care pun suflet in tot ce inseamna dragoste, pretuire si in acelasi timp propulsarea tinerilor in viata, care ii conduc in tainele picturii.
Multumesc colegerilor mei din cadrul Primariei Gura Ocnitei pentru efortul sustinut, pentru munca depusa, voluntarilor si tuturor celor implicati in realizarea acestui proiect de suflet!
In Comuna Gura Ocnitei, traditia merge mai departe! – a precizat Sorin Ioniță, primarul comunei Gura Ocniței.