A FURAT DEZINFECTANTUL DIN SCARA BLOCULUI! DOSAR PENAL PENTRU UN TÂNĂR DE 19 ANI DIN TITU!

Un tânăr de 19 ani din orașul Titu este anchetat de polițiști pentru că ar fi furat unul dintre recipientele cu dezinfectant montate de primărie în scările de bloc. Nu doar că s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, dar polițiștii i-au aplicat și amenda pentru că a părăsit domiciliul fără a avea un motiv întemeiat.

„La data de 5 aprilie a.c, politistii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizati de un barbat cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta a sustras un recipient cu dezinfectant, din scara unui bloc.
În urma activităților desfășurate, politistii au identificat un tânăr de 19 ani, din Titu, bănuit de comiterea faptei.
În cauza, politistii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se propuna solutie prin unitatea de parchet competenta.
Totodata, tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2000 de lei pentru nerespectarea prevederilor art. 4 alin. 2 din Ordonanta Militara nr. 3/2020, respectiv pentru nerespectarea obligatiei de a nu parasii domiciliu in conditiile insituite prin starea de urgenta.” Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița