A FURAT O DRUJBĂ, UN FLEX ȘI ALTE UNELTE! HOȚUL A FOST REȚINUT PENTRU 24 DE ORE!

La data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați de un bărbat de 68 de ani, din Ghirdoveni, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri dintr-o anexă a locuinței.

În urma investigațiilor efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 48 de ani.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 2 spre 3 februarie a.c., cel în cauză ar fi sustras mai multe unelte electrice (drujbă, bormașină, flex, mixer material, aparat de sudură, circular).

Bunurile au fost recuperate în proporție de 90%.

De asemenea, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă activitățile de cercetare penală, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.