A INTRAT CU MAȘINA ÎN GARD! TREI PERSOANE AU FOST PRINSE ÎNTRE FIARELE MAȘINII!

Un grav accident rutier a avut loc astăzi în comuna Hulubești.

Din primele informații un autovehicul a intrat intr-un gard și 3 persoane sunt ranite și blocate in autoturism. Acționează de la Detașamentul Gaesti cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă si modul de descarcerare, 1 ambulanță SMURD, de la Detașamentul Targoviste cu 1 autospecială de descarcerare și de la SAJ DB 1 echipaj cu medic.


 La locul evenimentului pompierii au identificat 3 persoane încarcerate. Acestea sunt constiente și prezintă politraumatisme. Imediat au fost începute operațiunile de descarcerare a persoanelor. În acelați timp se asigură măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la baterie și măsurile de stabilizare a autoturismului pentru protecția victimelor si a personalului de intervenție.
Toate persoanele au fost scoase din autoturism și au fost preluate de echipajele medicale de la SAJ. Intre timp la locul evenimentului au fost suplimentate resursele medicale cu un echipaj de la SAJ DB.
 La locul accidentului a ajuns si elicopterul SMURD care va prelua una dintre victime, un minor de 5 ani care prezintă traumatism cranian. Celelalte doua victime au fost preluate de către echipajul SMURD Gaesti și un echipaj SAJ DB si sunt transportate la UPU Targoviste. – TRANSMITE ISU DÂMBOVIȚA.