A TRECUT ÎN NEFIINȚĂ GEN. (R) STAN BĂDICA, UNUL DINTRE ULTIMII EROI DIN AL II-LEA RĂZBOI MONDIAL!

Președintele Filialei Dâmbovița a Asociației Naționale a Veteranilor de Război, GENERAL DE BRIGADĂ (R) STAN BĂDICA, a trecut astăzi la cele veșnice. Cetățean de onoare al municipiului Târgoviște, a fost o personalitate al cărei nume s-a înscris în cartea de aur a eroilor cetății. Redăm în cele ce urmează mesajul transmis de col. valentin Sandu, președintele  ANCMRR Filiala Jud. Dambovita. 

Vă aduc la cunoștință cu o mare durere în suflet, că astăzi 17 iunie 2020, a plecat dintre noi, Domnul General de Brigadă în retragere Stan BĂDICA, Președintele Filialei Dâmbovița a Asociației Naționale a Vetaranilor de Război.
Născut pe 26 aprilie 1928, la 92 de ani a condus până în ultima zi această Asociație, fiind o persoană activă care participa la toate activitățile organizate de Garnizoana Târgoviște de Primaria Municipiului Târgoviște , de alte Asociații și Organizații.
A fost Cetățean de Onoare al Municipiului Târgoviște .
Pentru cei care doresc să-i prezinte pentru ultima dată onorul, trupul neînsuflețit al Domnului General este depus la capela bisericii Sfântul Nicolae de pe strada Rodnei din Târgoviște . Slujba de înmormântare și înhumarea va avea loc vineri 19 iunie.”