ACCIDENT GRAV IN JUDEȚUL TELEORMAN. DOUĂ AUTOCARE ȘI UN TIR IMPLICATE! 20 DE AMBULANTE LA FATA LOCULUI ȘI UN ELICOPTER!

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat, în accidentul de vineri de pe E70 din localitatea teleormăneană Bujoreni patru persoane fiind rănite, iar un autobuz şi un autotren au ars, incendiul fiind lichidat, a anunţat IGSU.
#UPDATE ORA 09.55 :VIDEO Accident în Teleorman DSU: Patru persoane, printre care şi doi minori, rănite; un autobuz şi un autotren au ars.
Patru persoane, printre care şi doi minori, au fost rănite în accident, incendiul fiind lichidat, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.
„La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, iar traficul este blocat, circulaţia fiind deviată pe DJ 503 către Videle”, anunţă IPJ Teleorman.
#UPDATE ORA 09.12:Trei persoane necesită îngrijiri medicale; trafic oprit în zona localităţii Bujoreni.
Trei persoane au fost rănite în accidentul de pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, produs între două autocare şi un TIR, anunţă, vineri, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Traficul auto este oprit în zona accidentului. Conform ISU Teleorman, la faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, opt echipaje SMURD şi şase ambulanţe.
În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.
ORA 08.45: Un accident în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc vineri dimineaţă pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, fiind activat Planul roşu de intervenţie, anunţă ISU Teleorman.
„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie.
La faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, opt echipaje SMURD şi şase ambulanţe”, precizează ISU Teleorman.
Conform sursei citate, în sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.
Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două echipaje SMURD.
De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu o ambulanţă SMURD cu medic şi o autospecială pentru transport victime multiple.