ACCIDENT GRAV LA CORBII MARI! UN MORT ȘI ȘAPTE RĂNIȚI

Iată datele transmise de Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița:
„*Accident rutier în afara localității Corbii Mari*
La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 19:57, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Corbii Mari s-a produs un accident rutier.
În urma deplasării la fața locului si din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, în timp ce ar fi condus un microbuz (8+1 locuri), pe drumul județean 701, în afara localității Corbii Mari, ar fi părăsit partea carosabilă, s-ar fi răsturnat și izbit de un cap de pod.
În microbuz se aflau 8 persoane de cetățenie srilankeză.
Până la aceast moment, din nefericire, o persoane a decedat, iar alte 7 sunt rănite.
Din primele verificări, aceștia se deplasau din județul Teleorman către județul Ilfov.
Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.”
ISU Dâmbovița a transmis:
„*DB – între localitățile Gratia și Corbii Mari* – accident rutier – un microbuz s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenței medicale de urgență, la nivelul județului Dâmbovița a fost activat *Planul Roșu de Intervenție.*
La locul intervenției au fost alocate *1* mașină de stingere, *6* ambulanțe SMURD, *1* echipaj de descarcerare și *3* ambulanțe SAJ.
În sprijin intervine și ISU Teleorman cu *1* mașină de stingere și *1* ambulanță SMURD. Totodată, alte *2* ambulanțe SAJ din județul Teleorman au fost trimise la eveniment.
Update: La ora 21:50, a fost dezactivat planul roșu
Persoana asistată medical la fața locului care a refuzat inițial transportul la spital, s-a razgandit si va fi transportată la spital.
În evenimentul rutier au fost implicate *8* victime, dintre care:
❗ *1* decedată
❗ *7* transportate la spital, conștiente”