ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR LA CONȚEȘTI, POTLOGI ȘI CORBII MARI

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române, au continuat acțiunile pentru verificarea respectării măsurilor impuse în perioada stării de urgență.
Astăzi, polițiștii au fost prezenți pe raza localităților Conțești, Potlogi și Corbii Mari unde, în intervalul orar 11:00-15:00, au controlat 231 de autovehicule și au legitimat 423 de persoane.


Totodată, în urma neregulilor descoperite, au aplicat 150 de sancțiuni contraventționale, în valoare de 256.657 de lei și au indisponibilizat bunuri în cuantum de 3.955 de lei.
Din totalul sancțiunilor aplicate, 91 au fost pentru încălcarea prevederilor art. 1 din Ordonanța Militară nr. 3/2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Alte 41 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevedeilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.


În continuare dispozitivele constituite vor fi în stradă și vor desfășura activități pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Informează Biroul de Presă al I.P.J. Dâmbovița