ADRIAN ȚUȚUIANU VREA SĂ REVINĂ LA CONDUCEREA CJD! ASTĂZI ȘI-A DEPUS CANDIDATURA DIN PARTEA PRO-ROMÂNIA

Luni, 17 august, Adrian Țuțuianu, vicepreședintele PRO România, și-a depus candidatura pentru a obține un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Alături i-a fost întreaga echipă de consilieri județeni. Peste 30 de mii de dâmbovițeni și-au arătat susținerea față de echipa PRO România Dâmbovița.

”Trăiesc un sentiment special. De emoție, de ambiție, de nerăbdare. Din această clădire din spatele meu am făcut lucrurile bune pentru acest județ în perioada 2012 – 2016 și apoi până în 2020. Este cea mai bună cartea de vizită pentru mine. Am strâns peste 30.000 de semnături. Semnături adevărate, strânse din casă în casă, din poartă în poartă, din om în om.Eu n-am dat liste primarilor, n-am dat liste șefilor de instituții, n-am dat liste salariaților ca să le completeze împreună cu funcționarii din subordine. Eu și colegii mei am fost pe teren. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au semnat pentru mine, pentru echipa PRO ROMÂNIA Dâmbovița. Le mulțumesc tuturor colegelor și colegilor care în ultimele 2-3 săptămâni m-au însoțit pe teren.”, a fost declarația cu care Adrian Țuțuianu și-a început discursul susținut pe platorul din Piața Tricolorului.

Țuțuianu a vorbit în cadrul conferinței de presă despre toate motivele pentru care își dorește să revină la conducerea CJ, în funcția pe care a mai ocupat-o între 2012 și 2016.

”Am intrat în această competiție ca să câștig. Și voi câștiga. Pe 27 septembrie, județul Dâmbovița își va recăpăta puterea administrativă de acum 4 ani. (…) De ce mă întorc la Consiliul Județean? Pentru că amatorismul și experimentele trebuie să înceteze. Pentru că blatul marilor partide trebuie oprit. Pentru că dâmbovițenii merită un președinte care are idee despre ce înseamnă administrația publică. Mă întorc la Consiliul Județean și le spun tuturor dâmbovițenilor că, dincolo de partide, există omul. Și le cer să meargă alături de omul Adrian Țuțuianu.” – a fost declarația liderului de la PRO România.

Țuțuianu vrea să obțină cel puțin 10 locuri de consilieri județeni la alegerile din 27 septembrie.