AI DURERI DE SPATE? ÎNCEARCĂ TERAPIA CU PIETRE JAD LA CENTRU JAD TÂRGOVIȘTE

Situat în centrul Orașului Târgoviște, Centrul Jad este singurul centru de sănătate din județul Dâmbovița specializat pe terapia cu pietre de jad încălzite.

A apărut din dorința de a aduce oamenilor o alternativă 100% naturală de tratare sau prevenire a afecțiunilor coloanei vertebrale precum: tasare de vertebre, poziție cocoșată (cifoză), scolioză, sciatică, spondiloză cervicală, lombosciatica, lordoza, reumatism, rigiditate în zona umerilor, dureri de gât, dureri de cap și alte probleme de acest gen.

Dispunem de aparatură performantă, de personal specializat și de un management al calității la cele mai înalte standarde.

Terapia prin masaj cu pietre de jad are la baza 3 principii-minune: presopunctura, masajul termic (raze infraroșii) și piatra de jad.Este o terapie holisitică ce îți readuce echilibrul fizic, psihic și emoțional. În timp ce stai relaxat întins pe patul de masaj cu jad, iar greutatea corpului tău apasă direct pe pietrele naturale de jad (presopunctura), rolele de jad din interiorul patului de masaj automat se încălzesc și emit raze infraroșii, deplasându-se jos-sus, sus-jos, de-a lungul coloanei vertebrale, după conturul său anatomic.

Vei experimenta efectiv elongația mecanică realizată de cele 13 role de jad din interiorul patului care realiniază vertebrele la forma lor naturala și creează o distanță firească între vertebrele tasate.

https://centrujad.ro/despre-noi
https://www.facebook.com/centrujad