ALDE DÂMBOVIȚA: IONEL PETRE ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN

Candidatul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre și-a depus luni, 17 august, candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Acesta a fost însoțit de colegii de partid și a susținut o conferință de presă pe platoul din Piața Tricolorului.

Ionel Petre nu a făcut public numărul de semnături obținute pentru depunerea dosarelor de candidatură, însă a menționat că toate au fost obținute destul de greu, din cauza reticenței dâmbovițenilor față de politicieni.

Declarația candidatului ALDE Dâmbovița pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Ionel Petre:

”Avem o listă care acoperă întregul necesar de candidaturi, avem 43 de persoane. Avem o listă compusă din oameni, nu vorbesc de foști miniștri, foști parlamentari, foști și foști… vorbim despre oameni, oameni adevărați din toate domeniile de activitate. Consider că este o modalitate de a pune în valoare dorința oamenilor, dorința de jos, până la cel mai întalt nivel. Am alături de mine oameni care au rămas, oameni care nu s-au vândut pe câțiva arginți, oameni care au demnitate, oameni care politica înseamnă responsabilitate și nu doar o modalitate de a-și atinge un țel imediat, un interes meschin. Pe noi ne interesează dâmbovițenii, nu vom avea o campanie prin care săarătăm cu degetul către unul sau către altul. Venim în fața dumneavoastră spunându-vă că știm că Dâmbovița este bogată. Voi face tot posibilul să aduc acest județ exact acolo unde îi este locul, în topul județelor la nivel național.”