ALEGE CARIERA MILITARĂ! VINO ÎN ECHIPA JANDARMERIEI!

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătran” Dâmboviţa recruteză candidaţi pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza” București, sesiunea 2021, pentru următoarele locuri:

7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, pentru învăţământul cu frecvenţă-domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”, specialitatea „jandarmi”;

100 locuri cu taxă alocate personalului Ministerului Afacerilor Interne la Facultatea de Poliție, pentru învățământul la distanță (ID)-domeniul de licență „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”;

  • 60 de locuri alocate la Facultatea de Poliție pentru învăţământul cu frecvenţă-domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi” (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel:

  • 52 locuri alocate Jandarmeriei Române;

  • 2 locuri alocate SIE;

  • 1 loc alocat Comenduirii;

  • 5 locuri alocate SPP;

6 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă redusă-domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi”.

Cererea-tip de înscriere la sesiunea de admitere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurse.umane@jandarmeriadambovita.ro în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Înscrierea candidaţilor se efectuează zilnic, la adresa de e-mail menționată mai sus în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021.

Depunerea documentelor solicitate (în volum complet) se poate face zilnic, de luni până vineri, între orele 09.00-15.00, la sediul unităţii noastre din municipiul Târgovişte, Bulevardul Regele Carol I, nr. 49, până la data de 23 iulie 2021.

Acordarea de relații suplimentare, precum şi îndrumarea candidaţilor, pentru înscrierea la concursul de admitere la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza” București, sesiunea 2021, se realizează prin structura de resurse umane, la reşedinţa unităţii din municipiul Târgovişte, Bulevardul Regele Carol I, nr. 49, la tel. 0245.640.670, interior 24.535/24.407, precum și prin accesarea paginii web : http://www.jandarmeriadambovita.ro/cariera.html.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul