ALEGERI FINALIZATE ÎN ORGANIZAȚIILE PSD DIN CREVEDIA, NICULEȘTI ȘI COMIȘANI

Politica este despre oameni, iar toate proiectele trebuie să țină cont de nevoile comunităților locale. Fie că vorbim de comune, orașe sau municipii, așteptările dâmbovițenilor sunt mari.
Micșorarea decalajelor dintre urban și rural, chiar eliminarea acestora, reprezintă un efort de echipă la care trebuie să participăm toți. Este o țintă ambițioasă a social-democraților, fie că ne referim la primari, consilieri locali sau județeni, fie că vorbim de președinția Consiliului Județean Dâmbovița sau de parlamentarii PSD. Toate fac parte dintr-un proiect politic gândit de PSD DÂMBOVIŢA, inclusiv de organizațiile locale.
Acesta este rostul conferințelor de alegeri demarate: consolidarea organizaţiilor locale și, acolo unde este nevoie, reconstruirea birourilor politice.
Performanța în administrație este strâns legată de proiectele politice, iar cei care au confirmat au fost creditați de colegii lor din organizațiile locale. Este și cazul rezultatelor de astăzi:
Petre Florin, președinte #PSD #Crevedia;
Soare Dorinel, președinte #PSD #Niculești;
Bătrânu Ion, președinte #PSD #Comișani.
Totodată, le mulțumim tuturor membrilor #PSD care, în fiecare localitate, demonstrează că suntem cel mai mare și cel mai puternic partid din județul #Dâmbovița, iar proaspăt realeșilor președinți le urăm spor la treabă.
#ECHIPA #PSD #DÂMBOVIŢA LE ESTE ALĂTURI!