AMENZI LA CORBII MARI PENTRU CĂ OAMENII NU STAU ÎN CASE!

   Acțiunile de control ale Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița au ajuns la finele săptămânii trecute și în comuna Corbii Mari. Nu mică a fost mirarea polițiștilor să constate că chiar cu situația de pericol existentă în comuna unde 20 de persoane s-au îmbolnăvit de coronavirus, mai mulți cetățeni se aflau pe străzi fără un motiv justificat. La fel s-a întâmplat și în comunele Crevedia și Potlogi. Au fost aplicate 30 de amenzi în două ore!

„Ieri, 5 aprilie, în intervalul orar 12:00-14:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române, au acționat, pe raza localităților Crevedia, Potlogi și Corbii Mari, pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă.

Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale, in valoare de 61.000 de lei, pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie impuse prin Ordonanta Militara nr. 3/2020.

Totodata, politistii au legitimat 115 persoane și au controlat 77 de autovehicule.

Zilnic, pe raza judetului Dambovita, politistii sunt prezenți în stradă și acționează pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care ar putea afecta siguranta cetatenilor.” informează Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița