Amintiri din copilarie intr-o toamna autentic Snagoveana – Caravana Cafeaua de 10 in SNAGOV!

Amintiri din copilarie intr-o toamna autentic Snagoveana – Caravana Cafeaua de 10 a fost in localitatea Snagov !
Între orele 16.30-17.45, în incinta Casei de cultură „Antim Ivireanul” , au susținut un program artistic elevii Scolii Gimnaziale Mihai Eminescu din satul Snagov și elevii Liceului Mihail Kogălniceanu din satul Ghermănești.
Între orele 17.45-18.00, domnul Valentin Crețu, directorul Școlii Gimnaziale Mihai Eminesc ne-a introdus în lumea ” amintirilor lui Creangă”.
Seria activităților de sâmbătă 15 Octombrie, ora 16:30, din incinta Casei de Cultură “Antim Ivireanul”, a fost deschisă cu un program artistic susținut de către elevii școlii “Mihai Eminescu” Ghermănești și ai Liceului Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Snagov, care ne-a vor introdus intr-o atmonsferă de poveste autentic românească.

Seara a continuat cu piesa de teatru “Cartea Poveștilor-Amintiri din Copilărie” susținută de către Katharsis Theatre, începând cu ora 18:00, unde intrarea a fost LIBERĂ.

Afară, au fost pregătite și alte surprize pentru toate vârstele, a sustinut primarul Anghel Mihai al localitatii Snagov.
Invitatia pentru cei care au vrut sa participe la aceasta activitate a sunat asa:

Sâmbătă, 15 Octombrie, începând cu ora 16:30, vă așteptăm să ne bucurăm împreună în incinta Casei de Cultură “Antim Ivireanul” unde copiii comunei noastre vor susține un program artistic.
Completăm ”Aminitirile Snagovene” cu un program de teatru pentru toate vârstele, unde intrarea va fi GRATUITĂ-ora 18:00.

Ne bucurăm de toamnă în zona căsuțelor amenajate din parcul Primăriei, unde ne așteptă numeroase surprize colorate, pictură pe față și ateliere de creație dar și gastronomice, preparate tradiționale, gustări pescărești, dulciuri și bere artizanală…. „