AMINTIRI DIN COPILĂRIE ÎNTR-O TOAMNĂ AUTENTIC SNAGOVEANĂ! EVENIMENT LA CASA DE CULTURĂ „ANTIM IVIREANUL” DIN COMUNA SNAGOV

Sâmbătă, 15 Octombrie, începând cu ora 16:30, Primăria Comunei Snagov vă invită în incinta Casei de Cultură “Antim Ivireanul” unde copiii din localitate vor susține un program artistic.
”Aminitirile Snagovene” vor continua cu un program de teatru pentru toate vârstele, unde intrarea va fi GRATUITĂ-ora 18:00.???

Seria activităților de sâmbătă 15 Octombrie, ora 16:30, din incinta Casei de Cultură “Antim Ivireanul”, va fi deschisă cu un program artistic susținut de către elevii școlii “Mihai Eminescu” Ghermănești și ai Liceului Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Snagov, care ne vor introduce intr-o atmonsferă de poveste autentic românească.????‍?

Seara va continua cu piesa de teatru “Cartea Poveștilor-Amintiri din Copilărie” susținută de către Katharsis Theatre, începând cu ora 18:00, unde intrarea va fi LIBERĂ.??

Afară, sunt pregătite și alte surprize pentru toate vârstele. ???

Ne bucurăm de toamnă în zona căsuțelor amenajate din parcul Primăriei, unde ne așteptă numeroase surprize colorate, pictură pe față și ateliere de creație dar și gastronomice, preparate tradiționale, gustări pescărești, dulciuri și bere artizanală.

Primar,
Anghel Mihai