APEL LA TOŢI TÂRGOVIŞTENII ŞI DÂMBOVIŢENII CU SUFLET ŞI INIMĂ! SPRIJIN PENTRU BIANCA!

  • Cum ar fi să ai o familie împlinită, să fii mama DAR să afli intâmplător că ai o TUMORĂ MALIGNĂ CREIER??? –
  • Campanie socială de strângere de fonduri pentru cazul Biancăi, 32 de ani, mamă

Să ne întemeiem o familie şi să devenim părinţi…..visul oricărui om care vrea să lase ceva în urmă.

Aş fi vrut să vă prezint o poveste cu final fericit, dar realitatea doare mult şi este urâtă şi sinistră.

Bianca Tifra, o dâmboviţeancă de numai 32 de ani, căsătorită şi mama unui băieţel în vârstă de 5 ani, fără antecedente patologice cunoscute, s-a prezentat la finalul lunii mai, la UPU, cu crize tonico clonice generalizate (cel mai dramatic tip de criză epileptică), parestezie (senzaţii de amorţeală şi pierderea sensibilităţii), cefalee (dureri severe ale capului).

Bianca a aflat că a fost diagnosticată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Secţia Neurologie, cu TUMORĂ MALIGNĂ CREIER, văzută la CT şi confirmată ulterior la un spital privat din Bucureşti de încă un CT şi 2 RMN-uri.

Operaţia Biancăi va avea loc la un spital din Istanbul, ca urmare a faptului că medicii de la Bucureşti au refuzat să o opereze în ţară.

Rog TÂRGOVIŞTENII ŞI DÂMBOVIŢENII CU SUFLET ŞI INIMĂ şi cu posibilităţi financiare să doneze pentru Bianca, haideţi să NU uităm că suntem oameni şi orice om are DREPTUL la viaţă. Noi, în ţară, familia şi prietenii apropiaţi, am demarat o campanie de strângere de fonduri şi de conştientizare a cazului ei”, declară Adina Gheorghe, prietena şi naşa Biancăi.

 

20.000 de euro este suma la care se ridică DOAR costul operaţiei.

Bianca şi soţul sunt deja în Turcia, stau într-o garsonieră în Istanbul, deoarece costurile cazării în spitalul turcesc, premergătoare operaţiei sunt enorme, şi atât ea cât şi soţul sunt nevoiţi să facă numeroase drumuri între garsonieră şi spital pentru administrarea tratamentului intravenos.

Bianca ar fi trebuit să fie operată marţi, pe 6 iunie, dar din motive medicale, intervenţia chirurgicală a fost amânată câteva zile.

Donează financiar şi ajut-o pe Bianca să aibă A DOUA ŞANSĂ LA VIAŢĂ!!!

Cont Lei: RO77RZBR0000060012978286

Beneficiar: Tifra Anamaria-Bianca

 

Cont Euro: RO97 RNCB 0128 1130 0385 0011RNCBROBU

Beneficiar: Tifra Bogdan-Mihaita

 

***

Şi atunci te întrebi, pentru ce trăim, care este rolul familiei în societate?

Cui lăsăm copiii noştri să crească şi să se facă mari???

***