ATENȚIE! NU TOȚI CEI CARE AU FAȚA ACOPERITĂ SE FERESC DE CORONAVIRUS! UNII SUNT TÂLHARI CU ACTE ÎN REGULĂ!

 

Doi bătrâni din comuna Mircea Vodă au trecut printr-o spaimă mai mare decât coronavirusul după ce s-au trezit în casă cu doi tâlhari cu fețele acoperite! Deși tâlhăria s-a produs în urmă cu câteva săptămâni, oamenii legii au reușit să-i identifice pe cei doi „mascați” care au jefuit bătrânii de suma de 20 de mii de lei. De astăzi cei doi tâlhari se protejează de coronavirus în arestul poliției.

„La data de 7 aprilie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Titu au documentat activitatea infractionala a doi barbati de 31 si 32 de ani, banuiti de comiterea infractiunii de talharie.

Cei in cauza sunt cercetati dupa ce, la data de 16 martie a.c., in timp ce aveau fetele acoperite, ar fi patruns in locuinta a doua persoane de 73 si 83 de ani, din Mircea Voda, unde prin exercitarea de violente le-ar fi deposedat de 20.000 de lei si mai multe pachete de tigari.

Pe parcursul acestei zile, banuitii au fost prezentati Judecatoriei Racari, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Acestia urmeaza sa fie depusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Dambovita.”