AU URCAT LA SCROPOASA CU ANVELOPE DE VARĂ! A FOST NEVOIE DE INTERVENȚIA SALVAMONTIȘTILOR PENTRU A IEȘI DIN NĂMEȚI!

Interventie terminata cu succes.

Echipa Serviciului Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita a intervenit în data de 8 februarie 2021, in zona Scropoasa, acolo unde a fost solicitata pentru a ajuta doi turisti blocati cu masina personala.

Turistii aflati in dificultate au solicitat ajutorul echipelor de interventie si 2 salvatori montani, impreuna cu un echipaj al Postului de Jandarmerie Montana Zanoaga s-au deplasat la locul anterior mentionat, găsind turistii în autoturismul personal, autoturism echipat cu anvelope de vara și tractiune 2×4, în imposibilitatea de a continua drumul. Salvatorii au montat lanțurile antiderapante si au escortat autoturismul pana la baza Salvamont Zanoaga, turistii aflandu-se in afara oricarui pericol.

Tragem un semnal de alarma si dorim sa atentionam turistii ce vin in zona montana sa aiba autoturismul echipat corespunzator sezonului de iarna.

In caz de urgenta puteti apela la numarul unic de urgenta 112, la Dispeceratul National Salvamont  0-SALVAMONT sau direct la Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita 0726686685.

Sef Serviciu Deaconescu Stefan Razvan