AURELIAN COTINESCU: Mai are Chindia Târgoviște vreo șansă?

După un esec anunțat- retrogradarea, scandaluri, datorii și înfrângeri pe bandă rulantă, întrebarea aflată pe buzele tuturor zilele acestea este: Mai are Chindia Târgoviște vreo șansă?

Da! Cu un management performant! Iar managementul performant nu înseamnă un management care să satisfacă jocuri politice de culise, prietenii și orgolii de partid. Înseamnă strategie și viziune.

Știu, ne-am săturat de aceste cuvinte, dar ele definesc performanța oricând. Înseamnă …pe românește, să știi unde ești, unde vrei să ajungi și ce trebuie să faci pentru a atinge acel punct culminant.

Înseamnă să fim SMART. Cu obiective specifice, măsurabile, realizabile și bine determinate ca timp. Iar atunci când nu sunt atinse, să existe responsabilitate și asumarea consecințelor.

Doar așa Chindia mai are o șansă!

Să nu uităm: performanța echipelor mari se explică prin faptul că banii vin din privat, există cerințe și totul se măsoară în rezultate.

Noi, consilierii liberali, am susținut permanent echipa Chindia Târgoviște, ne-am oferit votul când ni s-a solicitat, vom fi alături în continuare de echipă, dar trebuie să rămânem realiști și să analizăm cu atenție cum sunt cheltuiți banii târgoviștenilor.

AURELIAN COTINESCU, CONSILIER MUNICIPAL PNL TÂRGOVIȘTE