Aurelian Cotinescu președintele PNL Târgoviște: „PSD Dâmbovița A PIERDUT UN BUN PRILEJ DE A TĂCEA!

 

Nu cu puțin timp în urmă semnalam derapajul lingvistic al edilului șef al urbei noastre, fiind convinși atunci că manifestarea are un caracter singular. Buna credință de care am dat dovadă se pare că a fost înșelată din nou și ieșirile bizare la rampă par a fi model „pandemic” ce a cuprins întreaga organizație PSD Dâmbovița.

Distinșii noștri colegi au găsit de cuviință să întineze memoria înaintașilor liberali și să facă din aniversarea PNL un prilej de ”bășcălie” în binecunoscutul și unicul stil de exprimare.

Pretinsul umor fin s-a dovedit a fi de un grobianism înfiorător.

Da, aniversarea înființării PNL este pentru noi prilej de bucurie și vă înțelegem atunci când constatăm că PSD nu are ce aniversa, neavând istorie.

PSD, lipsit de trecut, își chinuie existența într-un prezent continuu neînțelegând ce i se întâmplă.

Vă spunem noi, liberalii cu cei 145 de ani de istorie. Neavând trecut, domnilor de la PSD, nu aveți nici viitor, iar prezentul îl trăiți haotic!

Nu vom răspunde atacurilor josnice lansate în spațiul public, pentru că dorim să aniversăm cum se cuvine istoria înaintașilor și nici să întinăm durerea familiilor celor care au pierdut lupta cu COVID-19 și pe care dumnevoastră doriți să-i transformați în argumente politice.

Rămâneți doar în bucla temporară în care vă consumați existența, în care doar PSD există, doar PSD are dreptate și lăsați realitatea să treacă pe lângă voi așa cum știe ea să o facă!

Deocamdată, într-un limbaj mai accesibil vouă, astăzi, în meciul PNL-PSD, istoria a consemnat scorul 145 la 0, iar anul viitor va fi 146 la 0, căci așa este istoria, nu contabilizează decât ce este relevant.”