AURELIAN COTINESCU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, Aurelian Cotinescu și-a depus candidatura sâmbătă, 15 august. Acesta a fost însoțit de candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean, Sorin Ion și de alți colegi de partid, și ei înscriși pe listele organizației pentru un loc în Consiliul Local Municipal Târgoviște. De remarcat că Adrian Bercu este singurul liberal care face parte, în prezent, din componența CLM, restul fiind candidați noi.

Mai jos puteți consulta întreaga listă a PNL Târgoviște pentru Consiliul Local Municipal:
1. Cotinescu Aurelian
2. Bercu Adrian
3. Ștefan Loredana
4. Tică Dănuț
5. Ilie Virgiliu
6. Economu Adrian
7. Folea Constantina
8. Furtună Mihail
9. Sandu Dănuț
10. Niculescu Quintus
11. Stanciu Marian
12. Culcer Gheorghe
13. Ioniță Marius
14. Grigorescu Marian
15. Milea Alina
16. Oană Liviana
17. Diaconu Diana
18. Tudor Teodora
19. Anghelescu Viorel
20. Lupu Dan
21. Rădulescu Gabriel
22. Mihai Adrian
23. Mihai Narcisa
24. Vasilescu Moțoc Florentina
25. Casandroiu Dan
26. Olteanu Anca
27. Tudor Radu Mihai

Declarații – Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște: ”În această zi norocoasă, de Sfânta Maria, am ales să ne depunem cadidaturile, întrega organizație liberală târgovișteană. O echipă tânără, o echipă dinamică, o echipă care a reușit să obținăperformanță în alegerile de anul trecut. (…) Cred că este momentul unei schimbări la nivelul orașului, este momentul să redezvoltăm cetatea, este momentul să reașezăm lucrurile într-o normalitate.”

– Sorin Ion, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Dâmbovița: ”Sunt extrem de încrezător în rezultatul acestor alegeri și foarte determinat. (…) Avem echipe bune în fiecare localitate, avem o echipă foarte bună la Consiliul Județean și suntem deciși să luptăm în această campanie electorală pe proiecte, nu pe atacuri la persoană, nu pe campanie negativă.”