BABEL FEST, NU RATAȚI PROGRAMUL DE MIERCURI, 7 IUNIE!

ZIUA V are următorul program:

MIERCURI, 07 iunie

ora 11:00 Întâlnirile Babel, Q&A (actori, presă, invitați; deschise publicului) Moderator Sanda Visan – Foaier TTB, 1h 30min

Artiștii care au jucat în ziua precedentă răspund la întrebările moderatoarei și ale publicului despre spectacole .

ora 11:00 – 13:45 Workshop, Scott Johnston, „Don’t tell me, show me” Sala Oglinzilor

Scott Johnston lucrează ca regizor de teatru și profesor de aproape patruzeci de ani și a lucrat pe trei continente. Activitatea recentă l-a dus la Akatemia Tyvvoenenen din Finlanda CYT Irlanda și UAT în România.

În ultimii 25 de ani, Scott a format o relație durabilă și importantă cu România și cu teatrul românesc. A lucrat în toată țara, dar în special în Târgu Mureș și Târgoviște.

ora 14:15 – 17:00 Workshop, Ben Harrison – The Silent Space, Scoția – Sala Studio

Workshop-ul va fi condus de Ben Harrison, co – directorul artistic al Grid Iron, care are o experiență de peste douăzeci și opt de ani, predând în întreaga lume lucrul actorului bazat pe spațiul de joc.

ora 17:30 Lansare de carte „Eternitatea și încă o zi. Teatrul lui Andrei Șerban”, în prezența autoarei Andreea Nanu și a editorului Valentin Ajder, invitat Christian Craciun, Foaier TTB, 30 min

ora 18:00 ORAȘUL BLESTEMAT – Teatr Biuro Podrozy, Polonia – Sala Mare a TTB, 1h

Spectacolul este inspirat din evenimentele generate de revolta socială de la începutul secolului al XX-lea, ce au culminat cu Revoluția din 1905.

Este o poveste universală despre progres, cu chipurile şi contextele sale diverse. Accentul cade pe clasa de muncitori săraci, lipsită de mijloace de existență şi de orice drepturi sau demnitate umană.

ora 19:30 PÂDUREA – Compagnie D’Autres Cordes, Franta, Casa Sindicatelor, 1h

Compania D’Autres Cordes, fondată în 2006, însoțeşte proiectele muzicianului Franck Vigroux.

Producția FORET( Pădurea) este rezultatul fuziunii unor discipline diverse, precum video, dans, teatru, arte vizuale şi muzică, făcând parte din tendințele estetice contemporane ce promovează experimentul şi expresia noilor forme de scriere.

ora 20:30 SIGNOR PANTALONE ȘI DRAGOSTEA, regia Gabriel Apostol – UNATC, România – Piața Mihai Viteazul, 1h

Un spectacol în care se țes intrigi, în care întâmplările se intersectează cu cele ale servitorilor, cu schimbărări continue ale scenetelor, cu deghizări și multe neînțelegeri. Este o poveste de dragoste dintre fiica lui signor Pantalone și Leandro, fiu de nobili, orfan și sărac.

ora 20:30 BILEȚELE PENTRU UN IUBIT, DE LA JENNY ADAMS ȘI FRUMOASA EI FAMILIE, India – Film – Cinematograf Independența

Este un film de epocă, plasat pe la jumătatea anilor ’80, în zone urbane şi rurale din Bengal. Se ocupă de canibalismul real, cel psihologic, cultural şi social. Filmul se înscrie în categoria fantezie, supranatural, horror. Personajele aparțin unei familii anglo-indiene din segmentul inferior al clasei medii.

ora 23:00 Clubul Festivalului – Berăria Vlad Țepeș

Vă așteptăm cu gânduri bune!!!