Bănuit de furt calificat, cercetat de polițiști

La data de 21 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat de 37 de ani, din Bucșani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cel în cauză este cercetat de polițiști într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acesta este bănuit că, în perioada 20 mai – 18 iunie a.c., ar fi pătruns într-o locuință din Bucșani ce aparține unei femei, de 65 de ani, din Târgoviște, și ar fi sustras mai multe bunuri ( articole de pescuit, obiecte de vestimentație, unelte ș.a.), prejudiciul fiind estimat la 6.000 de lei.

Pe parcursul acestei zile, 22 iunie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Măsura controlului judiciar dispusă față de un bărbat

La data de 21 iunie a.c., bărbatul de 52 de ani, din Râul Alb de Jos, cercetat de polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.