BĂRBAT DIN DOICEȘTI ARESTAT PREVENTIV PENTRU VIOL! VICTIMA, O COPILĂ DE 14 ANI, FIICA CONCUBINEI LUI!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 35 de ani, din Doicești, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În urma investigațiilor efectuate, a reieșit faptul că în perioada septembrie 2014 – mai 2019, bănuitul ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani (vârsta actuală), fiica concubinei acestuia.

La data de 18 mai a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe parcursul acestei zile a fost prezentat instanței de judecată, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, polițiștii continuând cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăție.