BAZĂ SPORTIVĂ MODERNĂ INAUGURATĂ ÎN COMUNA GURA OCNIȚEI

Sorin Ioniță, primarul comunei Gura Ocniței

Iubitorii de sport din comuna Gura Ocniței au de acum un loc unde să se antreneze sau să participe la evenimente sportive. Primarul Sorin Ioniță anunță într-un mesaj postat pe pagina sa de FB finalizarea lucrărilor de la Baza Sportivă din localitate.

Am promis și ne-am ținut de cuvânt!
Pe 6 mai 2021 vă spuneam că #baza #sportivă din #GuraOcniței este finalizată în proporție de 90%! Iată că am ajuns în punctul în care lucrările s-au terminat și am făcut recepția acestui proiect care dă o notă ambientală acestui loc în care nu s-a investit niciodată și care acum oferă amatorilor de sport condiții, confort și dotări corespunzătoare desfășurării activităților, iar în cel mai scurt timp vom face inaugurarea proiectului prin activități specifice acestuia.
#Baza #sportivă din Gura Ocniței este una modernă, la #standarde #europene, cu sală de conferințe, vestiare, dușuri și toalete, cameră tehnică și bucătărie, trei vestiare, unul pentru arbitrii, și căte unul pentru gazde și oaspeți, toate acestea dotate cu băi și dușuri.
În spatele fiecărui proiect stă o muncă continuă, productivă, de calitate a colegilor mei din cadrul primăriei Gura Ocniței, cărora le mulțumesc și, totodată, îi felicit pentru devotamentul față de comunitatea noastră. Pe această cale salut și eficiența și profesionalismul constructorului care și-a îndeplinit sarcinile fără tăgadă!