BAZIN DE ÎNOT ÎN VALOARE DE PESTE 30 DE MILIOANE DE LEI ÎN ORAȘUL PUCIOASA

Astăzi, datorită lui David Popovici, avem incă o dovadă a faptului că si in România se poate face performanță!
Insă pentru acest lucru iți trebuie in primul rând infrastructură, pe lângă multiplele calități sportive.
Nu neapărat cu gândul la performanță (deși ne dorim acest lucru), luptând mai mult pentru mișcarea si sănătatea copiilor noștri, am reușit și am mai obținut finanțare pentru un proiect extraordinar: BAZIN DE INOT DIDACTIC SI DE AGREMENT!
Se pare că așteptarea noastră nu a fost in zadar, pentru că ne aflăm in situația in care vom fi intre primele 12 localități din țară care vor beneficia de noul tip de bazin de inot, gândit si proiectat mult mai ergonomic si net superior din punct de vedere al eficienței energetice, conform Ordinului de Ministru 1233/21.06.2022.
Această construcție impresionantă va avea o amprentă la sol de 1289 mp, o valoare totală a investiției de peste 30 milioane lei (!!!) și va fi amplasată pe strada Linistei, in spatele fostului Motel!
„Modest” cum mă știți, mă simt și ciudat să vă spun că pâna acum nu am ratat niciun obiectiv din cele asumate? (chiar dacă unele sunt mai intârziate) – detalii suplimentare veți afla zilele următoare!
Sigur, toate acestea realizate in echipă! Echipă din care face parte mai ceva ca un locuitor al orașului si Corneliu Stefan, președintele CJDâmbovița, care a susținut (și) acest proiect important pentru comunitatea noastră și căruia ii mulțumim pentru tot sprijinul acordat! – A PRECIZAT CONSTANTIN ANA, PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA.