BICICLETĂ FURATĂ DINTR-UN BLOC DIN CENTRUL ORAȘULUI TÂRGOVIȘTE!

Un copil din Târgoviște a rămas fără bicicletă după ce un hoț i-a furat-o din scara blocului. Mama copilului a povestit incidentul pe o rețea de socilizare.
Traim in Romania si uitasem cumva???? Zic…sa nu uitam:
Sambata, 05,02,2022, orele 19,40 din Blocul O1, centrul orasului Targoviste, un individ a fortat si ulterior furat bicicleta copilui meu. Atasez o imagine a bicicletei furate!
Acest individ a filat blocul, a intrat in bloc in repetate randuri, pesemne pentru ca de fiecare data sa slabeasca lacatele si lanturile bicicletei care se afla la et1, legata cu 3 randuri de incuietori de balustrada. Acest lucru ne demonstreaza inca o data tenacitatea si lipsa de frica a hotilor din ziua de azi, din moment ce in aceeasi zi, intri, spargi, intri, fortezi, intri, furi si pleci nestingherit cu o bicicleta de dimensiune mare.
Este posibil ca printre dvs, domni si doamne, la acest moment sa fie cineva care de buna credinta a si cumparat-o pesemne duminica din talcioc, ca deh acolo poti vinde fara acte orice obiect fara sa se sesizeze nimeni. Bicicleta era in stare impecabila si reprezinta mare valoare sentimentala pentru copilul meu. Categoric astept ca si politia sa isi faca datoria, chiar daca suntem in pandemie, chiar daca sunt putini ca si numar de politisti, chiar daca…n motive…un furt ramane un furt si ar trebui pedepsit!
p.s. daca nu e deranjul prea mare, ar trebui toti cei care cititi sa si distribuiti pe paginile dvs, cu format public pentru ca informatia sa ajunga la cat mai multi. Oricand vi se poate intampla oricaruia dintre dvs!!!