BIENALA NAȚIONALĂ DE GRAVURĂ „GABRIEL POPESCU” – A FOST PRELUNGIT TERMENUL DE PRIMIRE A LUCRĂRILOR

Anunț privind prelungirea termenului de primire a lucrărilor la Bienala Naţională de Gravură „Gabriel Popescu”, ediţia a VIII-a 2021

Consiliul Județean Dâmbovița și Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște anunță prelungirea termenului de primire a lucrărilor la cea de-a VIII-a ediţie a Bienalei Naţionale de Gravură „Gabriel Popescu”.

Noua dată-limită de expediere a lucrărilor este 26 noiembrie 2021 – data poștei / curierului, celelalte date din regulament rămânând neschimbate.

La ediția din acest an a bienalei s-a introdus o nouă secțiune, și anume gravură experimentală, ce are ca temă promovarea, prin intermediul unui afiș, a ediției următoare a Bienalei Naționale de Gravură „Gabriel Popescu”, 2023 – 2024. Detaliile și condițiile privind înscrierea, adresele de expediere, precum și formularul de participare se găsesc în regulamentul bienalei, ce poate fi descărcat de pe site-ul instituției.

Expoziția va fi deschisă pentru vizitare începând de vineri, 6 decembrie 2021, la Muzeul de Artă din Târgoviște, Calea Domnească, nr. 185.

Premiile vor fi acordate de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa prin Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte și se vor constitui în preț de achiziție.

Expoziția va fi deschisă până la data de 31 ianuarie 2022, la Muzeul de Artă, de marți până duminică, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița