BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZIUA DE 20 MAI

 Peste 350 de locuri de muncă disponibile la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Precizăm că până la această data, 35 de agenți economici si-au exprimat intenția de a participa la eveniment, iar oferta de locuri de muncă este de peste 350 de posturi disponibile și se adresează persoanelor calificate în diverse meserii, absolvenților de studii superioare cât şi celor fără calificare.

Dintre acestea menţionăm :

  • electrician, sudor, mecanic utilaj, mașinist pod rulant, buldoexcavatorist, galvanizator, bucatar, mecanic auto, lucrător comercial, ambalator manual, zugrav, rectificator, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, frezor, șofer, dispecer, pizzar, tehnician în construcții, finisor laminate – trefilate, specialist achiziții, operator facturare, consilier vânzări, gestionar depozit, analist servicii clienți, manager retail, economist, specialist logistică, inginer mecanic, economist, inginer electromecanic, specialist resurse umane, inginer autovehicule rutiere, agent vânzări, muncitor necalificaţ.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita  oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 21 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

Standurile pentru  Economie Socială, pentru informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, vin în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii.

Amintim cu acest prilej, că în județul Dâmbovița, Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc în Târgovişte în data de 20 mai începând cu ora 10.00  la  Clubului Studenţilor  din Târgoviște, strada Tineretului, nr.1.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița