CÂINE PIERDUT, GĂSIT DE JANDARMI ÎNTÂMPLĂTOR, ÎNTR-O CURTE! POVESTEA CU FINAL FERICIT A CĂȚELUȘEI MAYA!

     O cățelușă husky pe nume Maya  avut în ultimele zile aventura vieții ei după ce stăpânii au dat-o dispărută de acasă, din cartierul Prundu din municipiul Pitești. Astăzi a fost pentru Maya fericita zi a întâlnirii cu stăpânii datorită jandarmilor argeșeni care au găsit-o într-o curte din localitatea Merișani.

Maya a fost furată, ajutați-mă să o găsesc” scria într-o postare pe o rețea de socializare, prin care se anunța că o cățelușă din rasa ”husky” a dispărut și proprietarii o caută în fiecare zi.

În această după-amiază, jandarmii argeșeni care se aflau în misiune de patrulare prin comuna Merișani, au observat într-o curte un câine care semăna foarte mult cu cel dintr-o postare pe care o văzuseră de câteva zile pe rețelele de socializare. Au luat legătura cu proprietarii gospodăriei care au declarat că au găsit patrupedul pe stradă și s-au luat să-l îngrijească.

Jandarmii au contactat autorul postării on-line și au stabilit să vină să recunoască dacă acel câine le aparține. În scurt timp au sosit la locul indicat unde și-au regăsit animalul de companie pierdut de câteva zile. Aceștia au spus că locuiesc în cartierul Prundu din municipiul Pitești și că nu mai aveau speranța că o să o mai găsească, totodată mulțumindu-le jandarmilor pentru gestul lor.

Compartimentul informare, relaţii publice şi cu publicul

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN ARGEȘ