CALENDARUL ÎNSCRIERILOR LA GRĂDINIȚA „SF. FRANCISC” DIN TÂRGOVIȘTE

NOUTATEA ANULUI ȘCOLAR 2020-2021 VA FI GRUPA MONTESSORI

Alegerea grădiniței potrivite necesită un timp serios de gândire pentru părinți, dar și un timp de acțiune, fiind poate cel mai important pas făcut pentru bazele educației celor mici. Cu o experiență de peste două decenii în învățământul preșcolar, Grădinița „Sfântul Francisc” din Târgoviște vine în întâmpinarea copiilor cu o varietate de activități opționale care să ajute la descoperirea și dezvoltarea talentelor și aptitudinilor fiecărui copil în parte. Astfel, poate că unii micuți își doresc să pătrundă în lumea instrumentelor muzicale, alții învață de la vârstă fragedă limbi străine, alții copii sunt fericiți dacă dansează, în vreme ce unii preferă să asculte povești magice sau, de ce nu, să joace șah. Fiecare copil are astfel ocazia să descopere activitățile preferate și să-și dezvolte cunoștințele în orice domeniu își dorește. În același timp, programa școlară stabilită pentru toate unitățile de învățământ preșcolar acreditate din România îi integrează în ceea ce se întâmplă în sistemul de stat, desigur cu multe alte elemente pe care acești copii le dobândesc în plus. O noutate anul aceasta este și înființarea unei Grupe Montessori.

Înscrierile pentru anul școlar 2020-2021 se pot face acum electronic, printr-un sigur mail, la adresa

gradinita_sf_francisc@yahoo.com.

Reinscrierea copiilor care au frecventat grădinita în acest an școlar se desfășoară în perioada 25 mai – 5 iunie 2020.

Înscrierea copiilor care nu au frecventat pana acum acest tip de învățământ –se desfășoară în două etape: 8 iunie – 3 iulie si 20 iulie – 30 august 2020.

Părinții care doresc să viziteze unitatea de învățământ sunt așteptați să vadă cu ochii lor condițiile care li se oferă micuților începând cu data de 25 mai.

Până la adoptarea deciziei corecte, rețineți motto-ul după care se ghidează Grădinița „Sf. Francisc”:

„COPIII SE NASC CU ARIPI, NOI ÎI ÎNVĂȚĂM SĂ ZBOARE!”

Mai multe detalii puteți obține și telefonic la numerele: 0783.059.332 / 0733.372.284 – director Mihaela Ghercă.