CAMPANIA DIRECȚIEI GENERALE ANTICORUPȚIE, „M.A.I. ETIC, M.A.I INTEGRU!” CONTINUĂ

În perioada 11 octombrie – 17 octombrie 2021, lucrători specializați din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au desfășurat activități cu caracter preventiv în zona pietonală a Complexului PAVCOM, o zonă aglomerată din municipiul Târgoviște, prin realizarea unor întâlniri directe cu cetățenii, cărora le-au transmis informații preventive referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806.

Activitatea s-a efectuat alături de personalul de la Inspecția de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al Județului Dâmbovița, lucrători ce au desfășurat o acțiune pentru informarea cetățenilor cu privire la măsurile preventive pe timpul exploatării instalațiilor electrice și de gaze în sezonul rece, în cadrul campaniei naționale „M.A.I. bine previi decât să nu fii”.

Întâlnirile cu tematică anticorupție au vizat funcționari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al Județului Dâmbovița – Detașamentul de Pompieri Târgoviște, Detașamentul Moreni, Detașamentul Pucioasa și Detașamentul Titu.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul Campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I etic, M.A.I. integru!”, fiind integrate „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul – Situații de Urgență”.

Cu acest prilej, au fost diseminate flyere cu tematică anticorupție cu mesajul „Corupția te arde.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call Center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa: dambovita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE DÂMBOVIȚA